TMSF, Harley Davıdson satacak
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri toplamı 629 bin 500 YTL olan 42 aracı 24 Temmuz'da satışa çıkaracak.

TMSF; Renault, Murat, Ford, Iveco, Mercedes, Hyundai, Opel, Volvo Harley Davidson, Fiat, BMW, Land Rover ve Range Rover markalardan oluşan 42 aracı 24 Temmuz 2006 Pazartesi günü saat 11:00'de TMSF Merkez Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda satışa çıkaracak. Otomobillerin toplam muhammen bedelleri 629 bin 500 YTL.
İhalede satışa çıkarılacak araçlardan 85 bin YTL ile en yüksek muhammen bedele sahip olan 2 otomobil, 2003 model ve BMW marka. Bu araçları 50 bin YTL muhammen bedelle yine BMW marka 2003 model otomobil takip ediyor.
Açık artırma yoluyla satışa çıkarılacak araçlar muhammen değerin yüzde 75'inden az olmamak üzere en çok artırana ihale edilecek. Verilen bedel muhammen değerin yüzde 75'inden az olur ya da hiç alıcı çıkmazsa, ikinci satış 31 Temmuz 2006 Pazartesi günü aynı adres ve saatte gerçekleştirilecek. İkinci artırmada da alıcı çıkmadığı takdirde araçlar, 6 ay içinde pazarlıkla satışa çıkarılacak.
İhaleye katılmak isteyenlerin, 2 bin YTL nakit teminatı T.C. Vakıflar Bankası Esentepe Şubesi'nde yer alan 2002621 no'lu YTL hesabına yatırmaları veya ihale saatine kadar nakit olarak Satış Komisyonu'na teslim etmeleri gerekiyor. İhalede araçları satın alanların, malın bedelini 3 gün içinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Gayrettepe Şubesi'ndeki 6279167-5004 no'lu hesaba yatırmaları gerekiyor.