Dolar
42,8183
0,19%
Euro
50,2597
0,02%
Sterlin
57,3736
0,03%
Bitcoin
3.662.404
0,59%
BİST-100
11.335,05
0,43%
Gram Altın
5.964,555
0,17%
Gümüş
65,51
0,19%
Faiz
37,9
-0,24%

Hilmi Güler: Kesintisiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Cumartesi günü 13 ilde yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını açıkladı.

04.07.2006 17:04
Haberi paylaşın
Hilmi Güler: Kesintisiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı
16px
32px

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Cumartesi günü 13 ilde yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını, soruşturmanın daha rahat yürütülebilmesi için bir kişinin de açığa alındığını söyledi.
Bakan Güler, Azerbaycan Maliye Bakanı Samir Şerifov ile görüşmesinin ardından, basın mensuplarının geçtiğimiz cumartesi günü Türkiye'nin batısındaki 13 ilde yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Ayrıca Yap-İşlet ve otoprodüktör santrallerin özellikle doğalgaz fiyatlarıyla ilgili sıkıntıları bulunduğunun hatırlatılması üzerine Güler, konuyla ilgili özel sektörün yazılı ve sözlü görüşlerini aldıklarını ve almaya da devam ettiklerini belirterek; 'Bunları değerlendiriyoruz. Bu değerlendirme yeni başlamadı, aylar önceden başladı. Önerilerini Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ilgili bakanlıklarla görüşüyoruz' dedi. 

benzer haberler
Pegasus 300 uçak motoru için CFM International ile anlaşma imzaladı, Global Yatırım Holding de Sevilla Kruvaziyer Limanı için en iyi teklifi verdi
Pegasus 300 uçak motoru için CFM International ile anlaşma imzaladı, Global Yatırım Holding de Sevilla Kruvaziyer Limanı için en iyi teklifi verdi