Dolar
44,8625
0,09%
Euro
52,7623
-0,07%
Sterlin
60,6754
-0,03%
Bitcoin
3.370.473
0,32%
BİST-100
14.587,93
2,72%
Gram Altın
6.969,36
0,95%
Gümüş
81,01
3,30%
Faiz
39,64
0,00%

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Felipe Melo'nun eşi Nagel Melo, Türkiye tatilinde o korkusunu yendi

Bir dönem Galatasaray formasıyla adından söz ettiren Felipe Melo, "Türkiye ikinci evim" sözünü bu kez eşi Roberta Nagel ile çıktığı Kapadokya yolculuğunda pekiştirdi. Nagel, bu seyahatte büyük korkusunu yendi.

19.04.2026 05:31Güncelleme: 19.04.2026 05:37
Haberi paylaşın
Galatasaray'ın efsane futbolcusu Felipe Melo'nun eşi Nagel Melo, Türkiye tatilinde o korkusunu yendi
16px
32px

Bir dönem Galatasaray'da fırtınalar estiren Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, geçtiğimiz hafta eşi Roberta Nagel ile Türkiye'ye geldi. "İkinci evime geldim" diyen Melo, eşiyle birlikte önce Kapadokya'da romantik bir tatil yaptı.

Sabah'tan Merve Yurtyapan'ın haberine göre Roberta Nagel, bu seyahatte korkularıyla da yüzleşti. Peri Bacalarını gezip yöresel lezzetlerin tadına bakan çift, ertesi gün de balona binmek istedi. Ancak Nagel'in yükseklik korkusu vardı. Eşinin de desteğiyle korkusuyla yüzleşen Nagel, balona binmeyi kabul etti. Balon yükselirken önce yere oturan ünlü yıldız, ardından telefonuyla oynayıp dikkatini dağıtmaya çalıştı. Ardından Felipe Melo'nun da ısrarıyla tüm cesaretini topladı ve ayağa kalktı. Nagel, gördüğü Kapadokya manzarası karşısında büyülendi. Eşine sarılıp etrafı izleyen Roberta Nagel ardından hatıra fotoğrafları çekip yükseklik korkusunu unuttu.

Roberta, yaşadığı unutulmaz anıyı şöyle anlattı:

"Korku her zaman sizi küçük tutmaya çalışır. Ama gerçek inanç onu alt etmenizi sağlar! Kapadokya'da, sıcak hava balonunun içinde, en büyük korkularımdan biri olan yükseklikle yüzleştim. Ve bu sadece yolculukla ilgili değildi, aynı zamanda bir karar verme meselesiydi. Çünkü bir noktada şunu anlıyorsunuz: Ya gerçekle yüzleşirsiniz ya da hissettiklerinizle sınırlı bir şekilde yaşamaya devam edersiniz. Cesaret, korkunun yokluğu değil, ona boyun eğmemeyi seçmektir. Korku, oraya ulaşamayacağınıza sizi ikna etmeye çalışacaktır. Sizi felç etmeye çalışan hiçbir şeyle pazarlık etmeyin! Bugün bir yüksekliği aştım. Ama en önemlisi, yapamayacağımı düşündüğüm bir benliğimi alt ettim. Siz de geri çekilmeyin ve ileriye adım atmayı tercih edin."

ARKADAŞLARINA HEDİYELER ALDI

Roberta Nagel ve Felipe Melo, İstanbul'da kısa bir tura çıkmayı da ihmal etmedi. Her turistin İstanbul'daki ilk durağı olan Kapalıçarşı'ya da gitti. Nagel, "Türk baharatlarını görmek ve satın almak isteyen herkes için mutlaka görülmesi gereken bir yer. Ben de fırsatı değerlendirerek sevdiklerim için hediyeler ve ikramlıklar aldım" dedi. Çift, alışveriş ardından kebap yemeyi de ihmal etmedi.

patronlardunyasi.com

benzer haberler
Ertuğrul Özkök, Epstein'in New Mexico çölündeki Zorro Çiftliği’nin labirentlerinde yaşanan dehşeti ve ortaya çıkma hikâyesini kaleme aldı
Ertuğrul Özkök, Epstein'in New Mexico çölündeki Zorro Çiftliği’nin labirentlerinde yaşanan dehşeti ve ortaya çıkma hikâyesini kaleme aldı