Servet Topaloğlu, Carrefoursa'da

Servet Topaloğlu, Carrefoursa'da

Tansaş'ta uzun yıllar yöneticilik yapan Servet Topaloğlu, Carrefoursa Grubu süpermarketlerden sorumlu icra kurulu üyeliğine getirildi.

Servet Topaloğlu, Carrefoursa'da
16px
24px
28.09.2005 18:00Güncelleme: 27.10.2023 14:25
ABONE OLgoogle

Yapılan açıklamaya göre, 3 Ekim tarihi itibariyle yeni görevine başlayacak Topaloğlu 1959 yılında İstanbul'da doğdu. Almanya'da Darmstadt Teknik Üniversitesi'nde işletme -makine mühendisliği bölümünde lisans ve lisansüstü eğitiminden sonra iş hayatına 1985 yılında Mercedes Türkiye'de proje mühendisi olarak başladı.

1987 - 1992 yılları arasında Siemens lojistik birikimini kuran Topaloğlu 1992 yılında Türk Siemens'in Mali ve Ticari işlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu ve Siemens Şirketler Grubu'nun tüm merkezi birimlerinin yeniden yapılandırılması projesini üstlendi. 1997 yılında Metro AG'nin gıda perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren Real Hipermarketleri Zinciri A.Ş.'nin kurucu genel müdürü olarak göreve başlayan Topaloğlu, 2002 yılının Ocak ayından itibaren Doğuş Grubu'nun perakende zinciri Tansaş ve Macrocenter'da genel müdürlük ve yönetim kurulu başkan vekilliği görevini üstlendi. Topaloğlu ardından Doğuş - Akfen - TÜVSÜD Ortak Girişim Grubu tarafından kazanılan araç muayene istasyonları projesi TÜVTÜRK'ün genel müdürlüğünü yürüttü. Topaloğlu, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği Başkan Yardımcısı, TÜBİTAK-MAM Danışma Konseyi üyesi ve TÜSİAD üyesi olarak çalışmalarını sürdürüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde