Türk şirketinin Antonov Havalimanı'ndaki planı

Türk şirketinin Antonov Havalimanı'ndaki planı

Türk şirketi Antonov Havalimanı'nda lojistik ve ulaşım merkezi kurmayı planlıyor.

Türk şirketinin Antonov Havalimanı'ndaki planı
16px
24px
05.01.2024 09:05
ABONE OLgoogle

Türk firması Mabtec Mühendislik ve Danışmanlık, Kiev dışındaki Antonov Havalimanı'nda bir lojistik ve ulaşım merkezi inşa etmeyi planlıyor.  Verkhovna Rada Ekonomik Kalkınma Komitesi Başkan Yardımcısı Dmytro Kysylevskyi "Merkez, Ukrayna hava sahasının açılmasından sonra faaliyete geçecek" dedi.

Dmytro Kysylevsky, mühendislik projelerinin tasarımı, uygulanması ve yönetimiyle ilgilenen Türk şirketi Mabtec Mühendislik ve Danışmanlık’ın Kiev yakınlarındaki Antonov havaalanında bir lojistik ve ulaşım merkezi kurmayı planladığını söyledi.

Bildirildiği üzere, Mabtec Mühendislik ve Danışmanlık, Bucha Techno Garden endüstri parkını temel alan Antonov Havalimanı'nın yeniden inşasına yönelik bir konseptin geliştirilmeye başlandığını duyurmuştu. 

Şirketin kurucu Murat Akpınar, “Bucha belediyesinin endüstriyel gelişimiyle ilgileniyoruz ve işbirliğine hazırız. Havaalanının yeniden inşası savaş sonrası toparlanma için önemli bir adım olacak” dedi.

Türk şirketinin internet sitesindeki portföyde, özellikle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ın yanı sıra Irak, Afganistan ve Azerbaycan'daki çok sayıda proje yer alıyor.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde