Dolar
38,7042
-0,18%
Euro
43,4614
0,33%
Sterlin
51,6549
0,36%
Bitcoin
4.025.809
0,23%
BİST-100
9.541,3
-1,65%
Gram Altın
4.009,981
1,23%
Gümüş
32,53
0,92%
Faiz
50,77
-1,89%

Grand Kartal Otel’inin tamamen yanmış halinde dronla çekilen görüntüler tartışma yarattı, jandarma dron kullanılmaması için jammer çalıştırdı

Kartalkaya’da 78 kişiye mezar olan Grand Kartal Otel’in tamamen yanmış haldeki koridorlarında dronla çekilen görüntüler tartışma yarattı. Bölgede görev yapan jandarma ekipleri dron uçurulmaması için jammer çalıştırarak sinyalleri karıştırdı ancak bu uygulama televizyonların yayınlarını da aksattı. Habertürk muhabiri Faruk Aksoy canlı yayında kesintiler yaşanmasına tepki gösterdi.

23.01.2025 18:10Güncelleme: 23.01.2025 18:13
Grand Kartal Otel’inin tamamen yanmış halinde dronla çekilen görüntüler tartışma yarattı, jandarma dron kullanılmaması için jammer çalıştırdı
16px
32px

Bolu’daki Kartalkaya Kayak Merkezi’nde önceki gece yarısı çıkan ve 78 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan yangın faciasıyla ilgili tartışmalar devam ederken bir yeni gelişme de otelin önünde yayın yapan gazetecilerin başına geldi.

Konuklarıyla birlikte yanan Grand Kartal Otel’in önünde canlı yayın yapan ve olayı değerlendiren Habertürk muhabiri Faruk Aksoy’un yayını sık sık kesintiler sebebiyle durdu.

Merkezle bağlantıda kurmakta ve yayını yapmakta zorluk yaşadıklarını söyleyen Faruk Aksoy, “Teknik sorunlar var. Jammer çalıştırılıyor. Reji ile bağlantıda sıkıntı çekiyorum” dedi.

Neden jammer çalıştırıldığını bölgedeki yetkililere sorduklarını belirten Aksoy, “Herhangi bir sebep yok. Bize verdikleri cevap: ‘Drone uçurulmasın diye.’ Bu saatte, şu yanmış otelin önünde jammerlık bir durum yok. Niye böyle, gerçekten anlamış değilim” diyerek duruma tepki gösterdi. 

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Türkiye-Florida-Malta hattında bir Tatlıcı davası
Türkiye-Florida-Malta hattında bir Tatlıcı davası#Uğur Tatlıcı
benzer haberler