Dolar
39,0726
0,45%
Euro
44,2416
0,36%
Sterlin
52,7379
0,11%
Bitcoin
4.246.702
-0,61%
BİST-100
9.213,58
-1,41%
Gram Altın
4.155,763
0,68%
Gümüş
33,26
-0,02%
Faiz
47,81
0,00%

BOTAŞ'ın genel müdürü kim oldu?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atama yapıldı

26.02.2010 11:13
Haberi paylaşın
BOTAŞ'ın genel müdürü kim oldu?
16px
32px

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Fazıl Şenel atandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) İkinci Başkanlığına Mustafa Yılmaz, boş bulunan üyeliğe Sefer Bakır ve Tütün ve Alkol Piyasası D üzenleme Kurulu (TAPDK) üyeliğine Suat Evcimen getirildi.
Bazı bakanlıklara ve kurullara yapılan atamalar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan Yönetim Kurulu üyeliğine Hasan Canpolat, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı başmüfettişliğine, müfettiş Mustafa Ejder, Ayla Vural, Tülin Oruç ve Celal Önal, Trabzon Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'ne Uşak Bayındırlık ve İskan Müd ürü Erkan Ömeroğlu atandı.

Denizcilik Müsteşar Yardımcılığına Alparslan Altan; Tarım ve K öyişleri Bakanlığı Trabzon İl Müdürlüğüne, Erzurum İl Müdürü Bektaş Erdoğan, Erzurum il Müdürlüğü'ne Mustafa Altun, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı müfettişliklerine Müfettiş Yardımcılarına Özlem Arabacı ve İbrahim Baki getirildi.
Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Muttalip Görgülü, Strateji Geliş tirme Başkanlığına, Bakanlık Müşaviri Ahmet Arı atandı. 

editörün seçtikleri
TCMB'den kritik Papara duyurusu, ödeme işlemlerinde günlük limit vurgusu
TCMB'den kritik Papara duyurusu, ödeme işlemlerinde günlük limit vurgusu#Merkez Bankası
benzer haberler
Türkiye 2025’te 12 milyon ton bitkisel üretim kaybıyla karşı karşıya
Türkiye 2025’te 12 milyon ton bitkisel üretim kaybıyla karşı karşıya