TÜSİAD, Türkiye’nin büyüme performansını ele alacak
TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu Ceylan Intercontinental Oteli’nde “Küresel Trendler, Beklentiler ve Türkiye’nin Büyüme Performansı” başlıklı bir seminer düzenleyecek.

Seminerin açılış konuşmalarını, Koç Üniversitesi Rektörü Attila Aşkar, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç. Dr.Abdüllatif Şener gerçekleştirecek.
Seminerin ilk oturumunda, BNP Paribas Ülke Riski Yöneticisi Guy Longueville “Küresel Trendler ve Yükselen Piyasalar için Büyüme Beklentileri” konulu bir konuşma gerçekleştirecek. Barclays Bankası Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Stratejileri Bölümü Başkanı Matthew Vogel ise “Yükselen Avrupa ve Türkiye’deki Gelişmeler” başlıklı bir konuşma yapacak.
TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu Direktörü Faik Öztrak’ın başkanlığında yapılacak “Uluslararası Gelişmeler ve İç Dinamikler Işığında Türk Ekonomisi” konulu ikinci oturuma, Koç Finansal Hizmetler Başekonomisti; Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Cevdet Akçay, Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Seyfettin Gürsel, Tekfenbank Yönetim Kurulu Başkanı; Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Ercan Kumcu ve T.C. Merkez Bankası Eski Başkan Yardımcısı; TOBB Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Fatih Özatay tartışmacı olarak katılacaklar.
Tarih : 13 Haziran 2006, Salı
Yer : Ceylan Intercontinental Oteli
Saat : 09:00 – 13:15