Dolar
49,1335
0,12%
Euro
55,2793
0,23%
Sterlin
65,1689
0,42%
Bitcoin
4.191.178
1,09%
BİST-100
12.270,18
0,17%
Gram Altın
6.540,971
-0,77%
Gümüş
60,39
-1,00%
Faiz
39,83
0,00%

Türkiye'nin ilk klasik otomobil dergisi çıkıyor

“Türkiye"nin İlk Klasik Araba Dergisi” Classic Car, yayın hayatına başlıyor…

11.01.2007 11:58 •
Haberi paylaşın
Türkiye'nin ilk klasik otomobil dergisi çıkıyor
16px
32px

Türkiye"nin İlk Klasik Araba Dergisi”  Classic Car, Mart 2007 tarihi itibari ile yayın hayatına başlıyor. Classic Car, B.AY-Medya tarafından yayıma hazırlanıyor. Classic Car"ın Genel Yayın Yönetmenliği"ni Bülent Aydın yapıyor. Classic Car"ın Yayın Kurulu, koleksiyoner, müze sahibi, pilot/kullanıcı, galerici, tekniker/usta gibi klasik araba konusunda kariyer sahibi uzman kişiliklerden oluşuyor.

Classic Car"ın okuyucu kitlesi, “koleksiyoner”, “kullanıcı”, “alıcı-satıcı”, “ilgili” ve “meraklı” olarak klasik araba tutkunları hedefleniyor. Classic Car"a özel yapılan bir araştırma, Türkiye"de, hem “koleksiyoner”, hem “kullanıcı”, hem “alıcı-satıcı” ve hem de “ilgili” ve “meraklı” olarak bir klasik araba dergisinin eksikliğini yaşayan bir kitle olduğunu ortaya çıkardı.

Classic Car"da, dünyadan ve Türkiye"den klasik otomobil ile ilgili teknik haberler ve klasik otomobil kültürü ile ilgili özel yorum haberler ve özel prodüksiyon kreatif haber çalışmaları yer alacak.

Classic Car "da, “A"dan Z"ye klasik araba” konseptinin yanı sıra, okuyucu hedef kitlesinin beklentilerine bire bir cevap verecek lifestyle haber sayfaları da yer alacak.

İletişim için: Bülent Aydın

Tel: 0212. 256 72 79/0212. 361 31 24

info@classiccarturkiye.com

editörün seçtikleri
Seçil Erzan'dan önce Denizbank'ta fon vurgunu yapan bankacı Derya Dikici, ABD'de yakalandı, son itirafından petrolcü ünlü bir ailenin adı çıktı
Seçil Erzan'dan önce Denizbank'ta fon vurgunu yapan bankacı Derya Dikici, ABD'de yakalandı, son itirafından petrolcü ünlü bir ailenin adı çıktı#Denizbank