T. Telekom, 5 bin adet ADSL modem alacak
Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi, (T. Telekom), 5 bin adet ADSL modem alacak.

Konuya ilişkin duyuru Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, 5 bin adet ADSL modem "kapalı yazılı teklif alınmak" suretiyle satın alınacak. İstekliler bu işe ait şartnameyi Ankara’da Türk Telekomünikasyon A.Ş. Malzeme Dairesi Başkanlığı I. SatınAlma Müdürlüğünden KDV dahil 250,00 YTL. bedelle temin edebilecek. İhale şartnamesine www.malzeme.telekom.com.tr adresinden ulaşılabilecek.
Teklifler en geç 7/12/2005 günü saat 10.00’a kadar Türk Telekomünikasyon A.Ş. Malzeme Dairesi Başkanlığı I. Satın Alma Müdürlüğü 06103 Aydınlıkevler ANKARA adresine verilecek veya posta ile, belirtilen tarih ve saatte anılan adreste bulunacak şekilde gönderilecek.
Tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında alım konusu işle ilgili işletme ve teknik yönden dikkate alınması yararlı bulunan veya tekliflerin eş baza getirilmesinde gerek görülen ancak şartnamesinde belirtilmemiş olan hususların ortaya çıkması halinde veya uygun fiyatın elde edilebilmesini teminen, teklif sahiplerinden, Şirket tarafından tespit edilen bir tarihe kadar yeniden teklif vermeleri istenecek. Verilecek bu teklifler ihaleye ait nihai teklif olarak değerlendirmeye esas alınacak ve yeniden teklif vermeyenler ihaleden çekilmiş sayılacak.