Dolar
40,0357
-0,03%
Euro
47,0055
0,11%
Sterlin
54,5248
0,06%
Bitcoin
4.406.965
1,69%
BİST-100
10.167,26
1,69%
Gram Altın
4.266,664
0,37%
Gümüş
36,4
-0,99%
Faiz
44
-1,26%

Rahmi Koç alışverişte: Klasik giyinmek daima modadır

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, bir mağazada alışveriş yaptı. Koç, klasik giyinmenin daima moda olduğunu vurgulayarak "Siz değişmezsiniz ama moda devamlı değişir, moda gelir geçer değişmeyen klasik giyimdir.” dedi.

03.01.2024 22:45
Rahmi Koç alışverişte: Klasik giyinmek daima modadır
16px
32px

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, bir mağazada alışveriş yaparken HT Kulüp’ün objektiflerine yansıdı. Giyim tarzı ile iş dünyasının dikkat çeken isimlerinden Rahmi M. Koç İngiliz stilinin benimsendiği moda markası Edwards’ın Zorlu AVM’de yer alan mağazasını ziyaret ederek, abartısız lüks tarzına hitap eden koleksiyonu detaylı bir şekilde inceledi. Koleksiyonun zamansız ve klasik giyim tarzına hitap etmesini beğendiğini dile getiren Rahmi M. Koç, “Klasik giyinmek daima modadır, yani bir anlamda demode olmak da modadır. Siz değişmezsiniz ama moda devamlı değişir, moda gelir geçer değişmeyen klasik giyimdir.” açıklamasında bulundu.

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı#Spotify
benzer haberler
Denizbank'ta 2024'ün sonunda başlayan üst düzey yöneticilerin istifa dalgası, şirketin genel müdür yardımcısı Umut Özdoğan'ın istifası ile devam etti
Denizbank'ta 2024'ün sonunda başlayan üst düzey yöneticilerin istifa dalgası, şirketin genel müdür yardımcısı Umut Özdoğan'ın istifası ile devam etti