Omnicom, Interpublic'le dünyanın en büyük reklam şirketini ortaya çıkaracak anlaşmaya yakın

Omnicom, Interpublic'le dünyanın en büyük reklam şirketini ortaya çıkaracak anlaşmaya yakın

Reklam şirketleri Omnicom ve Interpublic, reklam sektörünü yeniden şekillendirecek anlaşmada sona yakın. İki şirketin birleşmesi gerçekleşirse, sektörde dünyanın en büyük reklam holdingi oluşacak. 

Omnicom, Interpublic'le dünyanın en büyük reklam şirketini ortaya çıkaracak anlaşmaya yakın
16px
24px
08.12.2024 23:54Güncelleme: 08.12.2024 23:56
ABONE OLgoogle

New York merkezli küresel medya, pazarlama ve kurumsal iletişim şirketi Omnicom Group Inc., yine dünyanın önde gelen reklam şirketlerinden Interpublic Group'u satın almak için ileri düzeyde görüşmeler yürütüyor.

Wall Street Journal'ın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, satın almanın bu hafta içinde duyurulması bekleniyor.

Piyasa değeri cuma günü yaklaşık 10.9 milyar dolar olan Interpublic'in yapılması beklenen duyuruyla borç hariç 13 ila 14 milyar dolar arasında bir değere sahip olacağın belirtiliyor. Omnicom'un Interpublic'i satın almasıyla dünyanın en büyük reklam şirketi ortaya çıkacak. 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde