Ünlü iş insanı Faruk Çolakoğlu'ndan sevgilisi Özge Ulusoy'a 1 milyonluk tek taş hediyesi

Ünlü iş insanı Faruk Çolakoğlu'ndan sevgilisi Özge Ulusoy'a 1 milyonluk tek taş hediyesi

Uzun süredir Türkiye’nin önemli holdinglerinden Çolakoğlu Holding'in veliahtlarından olan Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan Özge Ulusoy, parmağındaki 1 milyonluk tektaş yüzüğüyle Nişantaşı'nda görüntülendi.

Ünlü iş insanı Faruk Çolakoğlu'ndan sevgilisi Özge Ulusoy'a 1 milyonluk tek taş hediyesi
16px
24px
31.08.2023 13:08
ABONE OLgoogle

Türkiye'nin en önemli demir çelik, enerji ve bankacılık sektörlerinde adları bulunan Çolakoğlu Holding'in veliahtlarından birisi olan Faruk Çolakoğlu, uzun süredir manken ve sunucu Özge Ulusoy ile birlikte. 

1 MİLYON TL' LİK TEK TAŞ YÜZÜK

TEB Bankası’nın yüzde 50 ortaklarından da olan Çolakoğlu, sevgilisi Özge Ulusoy'a 1 milyon TL'lik tek taş yüzük hediye etti. 

EVLİLİK SORULARINA "HAYIRLISI" CEVABI

Nişantaşı'nda parmağındaki 1 milyon TL'lik yüzükle görüntülenen Özge Ulusoy evlilik sorularına ise "Hayırlısı" diyerek yoluna devam etti. 

SEVGİLİSİNİN ADINI ELİNE DÖVME YAPTIRMIŞTI

Elinin üzerindeki dövmeleriyle de dikkat çeken Özge Ulusoy, daha önce de  "Çok sevdiğim insanların isimleri yazıyor. Babamın adı da yazılı sevgilimin adı da..." diye konuşmuştu.

FARUK ÇOLAKOĞLU KİMDİR?

Faruk Çolakoğlu, Türkiye'nin en önemli demir çelik, enerji ve bankacılık sektörlerinde adları bulunan Çolakoğlu Holding'in veliahtlarından birisidir. TEB Bankası’nın yüzde 50 ortağı olan Çolakoğlu Holding'in veliahtı Faruk Çolakoğlu, Fransa'da bir firmada çalışıyor. Çolakoğlu 2019 yılından bu yana Özge Ulusoy ile birlikte.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde