Dolar
39,912
0,22%
Euro
46,7422
0,33%
Sterlin
54,7308
-0,10%
Bitcoin
4.277.597
-0,29%
BİST-100
9.404,89
1,12%
Gram Altın
4.201,542
-1,39%
Gümüş
36
-1,80%
Faiz
47,31
0,00%

Gizem Erman Soysaldı Moskova'da kırmızı halıda

Gizem Erman Soysaldı, 'İçerdekiler' filmiyle Moskova Uluslararası Film Festivali'nin özel konuğu olarak Moskova'ya gitti.

23.04.2024 17:42Güncelleme: 23.04.2024 17:47
Gizem Erman Soysaldı Moskova'da kırmızı halıda
16px
32px

Gizem Erman Soysaldı, 2018'de Adana’da 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu', 2019’da da Nürnberg’de 'En İyi Kadın Oyuncu' ödüllerini aldığı 'İçerdekiler' filmiyle Moskova Uluslararası Film Festivali’nin özel konuğu olarak Moskova’ya gitti.

Filmin gösterimi öncesinde kırmızı halıda dünya basınını ve katılıcımaları selamlayan Gizem Erman Soysaldı’ya ilgi yoğundu. ‘İçerdekiler’ filmindeki performansıyla sinema eleştirmenlerinden de tam not alan Soysaldı, oyunculuğuyla gönülleri fethederken, güzelliği ve şıklığıyla da göz kamaştırdı. Gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gizem Soysaldı; “Bizim için öncelik filmimizin izleyici tarafından beğenilip takdir görmüş olması. Gelen tepkiler, yorumlar o kadar gerçek ve anlamlı ki, bir kez daha çok doğru bir iş yaptığımız için gurur duydum” dedi.

Festivalde iki filmi 'İçerdekiler' ve 'Sesime Gel' ile seyircinin karşısına çıkan Yönetmen Hüseyin Karabey de, dünyaca ünlü Rus yönetmen, oyuncu, yapımcı Nikita Mihalkovun’un özel davetiyle festival ana jürisinde yer aldı. Festivalin açılış gecesi kırmızı halıda, Gizem Soysaldı Erman ile Hüseyin Karabey’i oğulları Taylan da yalnız bırakmadı.

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Dubai ve Kuzey Emirlikleri Türk İş Konseyi Başkanı Kanat Kutluk, Zanzibar izlenimlerini, iş dünyasına yönelik fırsatları yazdı
Dubai ve Kuzey Emirlikleri Türk İş Konseyi Başkanı Kanat Kutluk, Zanzibar izlenimlerini, iş dünyasına yönelik fırsatları yazdı#Zanzibar