Ford, 5 yıldır pazarda lider
Koç Holding Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, Ford Otosan'ın 5 yıldır otomotiv pazarında lider olduğunu söyledi.

İpek Kıraç, babası İnan Kıraç'ı dakikalar önce tedavi altında bulunduğu Ümraniye'deki NPİSTANBUL Beyin Hastanesi'ndeki odasında ziyaret etti. Yıllar sonra bir araya gelen baba-kızın buluşması duygusal anlara sahne oldu. İpek Kıraç ve İnan Kıraç birbirlerine sarıldı, fotoğraf çektirdi. Baba kızın buluşması aile fertleri arasında kısa sürede duyulduktan sonra gözyaşları sel oldu.
#İpek KıraçSUV'ların artan kaput yüksekliği, özellikle çocuklar için büyük bir güvenlik riski oluşturuyor. İngiltere’de yayınlanan yeni bir rapora göre, bazı SUV sürücüleri dokuz yaşındaki bir çocuğu bile doğrudan önlerinde göremiyor. Çevreci grup T&E, bu nedenle araç kaputlarına yasal yükseklik sınırı getirilmesini talep ediyor. Türkiye’deki araç satış rakamlarına bakıldığında ise SUV araçlara olan ilginin arttığı görülüyor.