Dolar
40,1841
0,13%
Euro
47,108
0,16%
Sterlin
54,3129
-0,43%
Bitcoin
4.705.448
0,00%
BİST-100
10.358,46
0,26%
Gram Altın
4.335,133
1,08%
Gümüş
38,43
3,67%
Faiz
43,85
0,00%

Emrecan Sabancı, Troya’da düzenlenen Emanet sergisinin konuşma programında annesi Vuslat Doğan Sabancı’yı yine yalnız bırakmadı

Vuslat Doğan Sabancı’nın eserlerini sergilediği Emanet isimli serginin açılışına Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile oğlu Emrecan katılmıştı. Eşi Ali Sabancı ise yoktu. Serginin konuşma programına ise sadece oğlu Emrecan katıldı.

11.07.2025 17:27Güncelleme: 11.07.2025 18:07
Emrecan Sabancı, Troya’da düzenlenen Emanet sergisinin konuşma programında annesi Vuslat Doğan Sabancı’yı yine yalnız bırakmadı
16px
32px

Vuslat Doğan Sabancı, sanatçı kimliği ile ilk kez Emanet adını verdiği sergiyle karşımıza çıkmıştı.

Sabancı ilk sergisini Baksı Müzesi’nde, ikinci sergisini İstanbul Tophane-i Amire’de yapmış, son sergisi için de Çanakkale Troya’yı tercih etmişti.

TROYA’YA GELMEDİ, ROMA’YA GİTTİ

Vuslat Doğan Sabancı’nın bu yıl Troya’da açtığı sergiye, arasının bozuk olduğu iddia edilen eşi Ali Sabancı katılmadı ancak Roma’da gerçekleşen Ahmet Güneştekin’in ‘Yoktunuz’ sergisinin açılışına gitti. Güneştekin’in sergisinin açılışına katılan Patronlar Dünyası Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla, yazısında bu konuya da değindi. 

ALİ SABANCI YİNE YOKTU

Vuslat Doğan Sabancı bugün Çanakkale Troya’da, bu kez Emanet sergisinin konuşma programı için sanatseverlerle bir araya geldi. Gözler yine Ali Sabancı’yı aradı ancak aileden tek katılan isim oğlu Emrecan Sabancı oldu.

patronlardunyasi.com

İLGİLİ HABER

Vuslat Doğan Sabancı’nın 'Emanet' sergisine nedense gitmeyen Ali Sabancı, dostu Ahmet Güneştekin’i Roma’da yalnız bırakmadı

editörün seçtikleri
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı#Spotify