Aktüel


Vuslat Doğan Sabancı, sanatçı kimliği ile ilk kez Emanet adını verdiği sergiyle karşımıza çıkmıştı.

Sabancı ilk sergisini Baksı Müzesi’nde, ikinci sergisini İstanbul Tophane-i Amire’de yapmış, son sergisi için de Çanakkale Troya’yı tercih etmişti.

TROYA’YA GELMEDİ, ROMA’YA GİTTİ

Vuslat Doğan Sabancı’nın bu yıl Troya’da açtığı sergiye, arasının bozuk olduğu iddia edilen eşi Ali Sabancı katılmadı ancak Roma’da gerçekleşen Ahmet Güneştekin’in ‘Yoktunuz’ sergisinin açılışına gitti. Güneştekin’in sergisinin açılışına katılan Patronlar Dünyası Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla, yazısında bu konuya da değindi. 

ALİ SABANCI YİNE YOKTU

Vuslat Doğan Sabancı bugün Çanakkale Troya’da, bu kez Emanet sergisinin konuşma programı için sanatseverlerle bir araya geldi. Gözler yine Ali Sabancı’yı aradı ancak aileden tek katılan isim oğlu Emrecan Sabancı oldu.

patronlardunyasi.com

İLGİLİ HABER

Vuslat Doğan Sabancı’nın 'Emanet' sergisine nedense gitmeyen Ali Sabancı, dostu Ahmet Güneştekin’i Roma’da yalnız bırakmadı