Belçika Emlak Fuarı'nda Türkiye'ye yoğun ilgi
Belçika'nın Gent şehrinde açılan ülkenin en büyük inşaat, emlak ve ev eşyaları fuarında en büyük ilgiyi Türk standı gördü.

Fuara 400 firma katılırken 100 bine yakın insanda fuarı gezdi. Fuarda tek bir Türk standı olmasına Türkiye'de yabancıların aldığı gayri menkulun artmasına paralel olarak büyük ilgi gördü.
Fuar organizatörlerinden Roland Debruyne fuara ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Fuara bu sene rekor bir katılım gerçekleşti. Belçika'nın önde gelen 400 firmasının katıldığı fuarda ilk kez 100 yeni inşaat malzemesi tanıtıldı. Yaklaşık 100 bin insan fuarı gezerek yeni teknoloji ile tanıştı." dedi.
Fuara Belçika'dan katılan tek Türk firması İmmoxpert'in sahibi Sinan Musabaşoğlu, Belçikalılardan yoğun ilgi gördüklerini belirtti. Musabaşoğlu, fuara Belçikalılara Türkiye'de emlak satmak için katıldıklarını söyledi. Musabaşoğlu, Cihan'a yaptığı açıklamada, "Burası Belçika'nın en büyük inşaat ve emlak fuarlarından biri. Biz bu fuara Türkiye'de emlak satmak üzere katıldık. Türkiye son yıllarda kalkınan ve gelişen bir ülke olduğu için Belçikalıların yoğun ilgisini çekiyor. Belçikalılara villa ve apartman satıyoruz. Türkiye bilhassa son yıllarda Batı Avrupa'yı kendine çekmeye başladı." dedi. Türkiye, AB'ye girdiğinde Avrupa'dan Türkiye'ye göç başlayacağını belirten Musabaşoğlu, "Avrupalılar yaşlanıyor ve yaşlanan insanlar hayatın daha ucuz olduğu ülkelere bilhassa Türkiye'ye göçüyorlar." şeklinde konuştu.