Almanya’nın en pahalı gayrimenkulü, Schwanenwerder Adası'ndaki Brad Pitt'in fütüristik villası 79 milyon euroya satışa çıkarıldı
Hollywood yıldızı Brad Pitt 1490 metrekarelik villasını 79 milyon euroya satışa sunuyor.

Hollywood yıldızı Brad Pitt için yaptırıldığı iddia edilen Almanya’nın en pahalı gayrimenkulü olarak gösterilen Schwanenwerder Adası’ndaki fütüristik villa, 79 milyon euroya satışa çıkarıldı.
1490 metrekarelik yaşam alanına sahip konutta 9 yatak odası, 8 banyo, özel havuz, ısıtmalı tekne garajı ve özel iskele bulunuyor.
Toplam 10 bin 700 metrekarelik bir arazi üzerine kurulu olan konut, geniş bir park alanına da sahip. Villa, mimari yapısıyla bir gemi güvertesini andırıyor. Ünlü oyuncu Pitt, bir röportajında Berlin’e taşınmak istediğini ve Potsdam’da bir ev yaptırdığını söylemişti.
patronlardunyasi.com