Dolar
38,7501
0,08%
Euro
43,6311
0,38%
Sterlin
51,4197
0,22%
Bitcoin
3.988.332
1,30%
BİST-100
9.280,71
0,02%
Gram Altın
4.151,182
0,86%
Gümüş
32,56
0,30%
Faiz
51,07
0,00%

Yemek alacağı için gazeteye ilan verdi

Konya'da girdiği yemek iddiasını kazanan Taner Okan arkadaşı sözünü tutmayınca gazeteye, borcunu lütfen öde başlıklı ilan verdi.

14.09.2005 00:00
Haberi paylaşın
Yemek alacağı için gazeteye ilan verdi
16px
32px

Konya'da bir şirketin bölge sorumlusu, sürekli iş yaptığı müşterisini girdiği yemek iddiasını kazanmasına rağmen sözünü tutmadığı gerekçesiyle gazete ilanıyla deşifre etti. Bir kozmetik firmasının Konya Çevre Bölge Sorumlusu Taner Okan Acar, yıllardır Konya ve çevresindeki çok sayıda müşterisine ürün sattığını söyledi. Mayıs ayı içinde ürün verdiği bir marketin yönetim kurulu üyesi Ali R. Ç. ile iddiaya girdiklerini belirten Acar, "Bir ürün çeşidimin ne kadar satılacağıyla ilgili bir konuydu. Ürünün belirttiğimiz oranlarda satılması durumunda bize 6 ya da 26 kişilik yemek vereceğine söz verdi" dedi.

Asla ödemeyeceğim

Acar, ürünlerinin bekledikleri satış rakamına ulaştığını ve Ali R. Ç'den yemek borcunu ödemesini istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti: "Evinin önünde mangalda kuzu sözü vermişti. Ancak sözünü bir türlü yerine getirmedi. Sonunda kendisinden 28 Temmuz'da yemek vereceğini belirten imzalı bir kağıt aldım. Ancak eylül ayının ortasına geldik, halen yemek borcunu ödemedi. Bunun üzerine ben de gazete ilanıyla en az 6 kişilik yemek borcunu ödemesini istedim."

Acar, Ali R.Ç'nin, gazete ilanını görünce kendisini aradığını ve borcunu ödemeyeceğini söylediği ifade ederek, "Eğer ödemezse bilbordlara 'Lütfen Öde' başlıklı aynı ilanı vereceğim" dedi. Ali R. Ç ise "Borcumu kabul ediyorum ancak, ne yaparsa yapsın ona yemek borcumu ödemeyeceğim" dedi.

benzer haberler
Dubaili Emirates rekor kârla hava yolu şirketleri arasında lider olurken yılın ilk çeyreğinde zarar eden THY neyi yanlış yaptı?
Dubaili Emirates rekor kârla hava yolu şirketleri arasında lider olurken yılın ilk çeyreğinde zarar eden THY neyi yanlış yaptı?