Dolar
49,9969
0,04%
Euro
55,9366
-0,05%
Sterlin
67,0893
0,03%
Bitcoin
3.830.140
0,03%
BİST-100
10.961,67
1,88%
Gram Altın
6.342,768
0,04%
Gümüş
50,63
0,21%
Faiz
39,55
0,00%

Volkan Konak resti çekti: Ben yokum

Karadeniz müziğinin başarılı sanatçılarından Volkan Konak, yaptığı açıklamada "Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Ben yokum" diyerek resti çekti. Müziği bıraktığı düşünülen şarkıcı, sözleriyle kafa karıştırdı.

29.01.2024 10:06 •
Volkan Konak resti çekti: Ben yokum
16px
32px

Göklerde Kartal Gibiyim, Aleni Aleni, Mimoza Çiçeğim ve Dido gibi şarkılarla adından söz ettiren başarılı sanatçı Volkan Konak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda müziği bıraktığını ilan etti. Konak'ın açıklaması sevenlerini şaşkına çevirdi.

"SİYASİ PARTİLER YA TARİKAT YA TEK ADAM SİSTEMİDİR"

Daha önce gündemle ilgili yorumlarıyla dikkat çeken Volkan Konak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizde ve orta doğuda siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin, ben yokum." Konak'ın paylaşımda müziği bıraktığını söylemesi sevenlerini şaşkına çevirdi. Ünlü isim, paylaşımını da yorumlara kapattı.

"YAŞASIN SEVGİ YAŞASIN BİLİM YAŞASIN SANAT"

Konak bu paylaşımın ardından bir paylaşım daha yaparak, "Dostlar söylediğim yanlış anlaşılmış galiba, siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğimi belirttim. Ben her zaman olduğu gibi, dürüst, uygar ve asil insanların korosunda şarkılarımı söylemeye devam edeceğim. Son Söz: Yaşasın sevgi, yaşasın bilim, yaşasın sanat" ifadelerini kullandı.

patronlardunyasi.com