Unakıtanlar suçsuz çıktı

Unakıtanlar suçsuz çıktı

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan, damadı Eyüp Sabri Küçük ve oğul Unakıtan'ın ortağı Cemil Kaya'nın içinde bulunduğu cipin çarptığı aracın sürücüsü Mustafa Topçu, kazada birinci dereceden kusurlu bulundu.

Unakıtanlar suçsuz çıktı
16px
24px
05.08.2006 00:00
ABONE OLgoogle

Kaza raporunda, aracı Fatma Küçük Unakıtan'ın eşi Küçük'ün kullandığı, anayola kontrolsüz çıkan Topçu'nun ise 'birinci dereceden kazaya sebebiyet verdiği' bilgisi yer aldı. Dün taburcu edilen Abdullah Unakıtan ise annesi Ahsen Unakıtan'la birlikte adliyeye giderek ifade verdi.

Kazada ölen dört kişi de dün cuma namazı öncesi toprağa verildi. AKP'li yöneticileri törene Bakan Unakıtan'ın da katılmak istemesini bildirmesine rağmen ölenlerin yakınları cenazeyi bekletmedi.
Bakan Unakıtan da yaralı kurtulan sürücü Topçu'yu ziyaret etti. Hastaneye başhekimlik kapısından giren Unakıtan, bodrum katından çıktı. Unakıtan'a Vali Atilla Osmançelebioğlu da eşlik etti. Kaza yerinde de incelemede bulunan Bakan Unakıtan, ölenlerin yakınlarına da başsağlığı diledi.
Unakıtan başsağlığı ziyaretlerindeyken eşi Ahsen ve oğlu Abdullah ile Kaya, özel uçakla Ankara'ya döndü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde