Sezen Aksu'nun şarap banyosu moda oldu
Sağlık ve güzellikleri için her zaman trendleri takip eden ünlülerimiz; şimdilerde şarapla banyo yaparak, zindelik kazanıyor. Fransa'nın Beaujolais bölgesinin üzümleriyle hazırlanan şarap banyosu zindeliğe iyi geliyormuş.

Popun divası Sezen Aksu'nun öncülük ettiği 'şarap banyosu' modası, ünlüleri etkisi altına aldı. Sibel Can, Hülya Avşar ve Kenan Doğulu, haftada bir gün şarapla dolu ahşap küvete girerek yorgunluk atmaya başladı.
Sağlık ve güzellikleri için her zaman trendleri takip eden ünlülerimiz;
şimdilerde şarapla banyo yaparak, zindelik kazanıyor. Fransa'nın Beaujolais bölgesinin üzümleriyle hazırlanan şarapları,
Çin icadı 'Kanji Bath' adlı ahşap küvete dolduran ünlüler, bu küvetin içine girerek yorgunluk atıyorlar.
ÇOK BEĞENDİLER
Pop müziğin
'minik serçe'si Sezen Aksu, tangalı pozlarıyla gündeme gelen Sibel Can, Hülya Avşar ve Kenan Doğulu
banyoda su yerine şarap kullanan ünlüler arasında başı çekiyor. Dinlendirici şarap banyosuyla bir süre önce ko
nser verdikleri Antalya Kemer'deki Sungate Port Royale Otel'de tanışan sanatçılar, 'Kanji Bath' adlı küvetten İstanb
ul'daki evlerine de getirtmişler.
CİLDE İYİ GELİYOR
Haftada
bir gün şarapla banyo yapan dört ünlü, bu banyo sayesinde kendilerini tazeliyor. 17 litre şarapla dolu ahşap küvete
uzanan sanatçılar, ayrıca Uzakdoğulu terapistlere baş ve omuz masajı da yaptırıyor. Konstantrasyon bozuk
luğu ve uykusuzluğa çok iyi geldiği söylenen şarap banyosu, cildi güzelleştirme özelliği de taşıyor.
Zafer Akbaş/Günaydın
Manavgat Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Engin Tüter'in baklava kutusunda aldığı 110 bin euro rüşvet operasyonun devamında, zirai bir depoya gömülmüş 3 kilo altın, 500 bin euro ve 153 bin 160 dolar ele geçirildi. Türkiye'nin gündemini sarsacak bu haberi ilk kez Patronlar Dünyası'nda okuyacaksınız.
#Mehmet Engin TüterBir dönemin en zengin isimlerinden olan Mehmet Salih Tatlıcı’nın 2009 yılında vefat etmesiyle başlayan aile içi kavgada önemli bir karar çıktı. ABD’nin güney bölümünde yer alan Florida’daki mahkeme Tatlıcı’nın ailesi arasında devam eden miras kavgasında 535 milyon dolarlık ödeme yapılmasına karar verdi.