Sanayiciler AB televizyonu kuruyor

Sanayiciler AB televizyonu kuruyor

Ankaralı sanayiciler, AB uyum sürecine katkı sağlamak için televizyon kuruyor. AB konusunda vatandaşların bilgi eksikliği olduğunu düşünen sanayiciler, hayata geçirecekleri ulusal televizyon kanalıyla bu açığı kapatmayı amaçlıyor.

Sanayiciler AB televizyonu kuruyor
16px
24px
30.11.2005 00:00
ABONE OLgoogle

Haber kanalı olarak hayata geçecek aBTV, sanayicilerin yanı sıra her kesimden vatandaşı ilgilendiren programlarla hizmet verecek. 17 Aralık’ta yayın hayatına başlayacak kanalın logosu için seçilen renk ise Türkiye’yi temsil eden ‘turkuaz’ olacak. Başlangıçta belli zaman dilimlerinde yayın yapacak olan kanal, ilerleyen günlerde kesintisiz yayına başlayacak. Altyapısı tamamlanan aBTV’de 54 program çeşidi bulunacak. OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nin öncülüğünde kurulan kanal, hem uydudan hem de kablo TV’den izlenebilecek. OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Danışmanı ve aBTV Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Arıak, logodaki turkuaz rengini ‘Türkiye’yi temsil etmesi için’ seçtiklerini ifade ederek, hiçbir siyasi misyonu üstlenmeyeceklerini kaydetti. Hazırladıkları programların sadece sanayicilere yönelik olmayacağını belirten Arıak, müzakere sürecinde gündeme gelecek her konu başlığının uzmanlarca değerlendirileceğini aktardı. Arıak, projeler ve hibe programları hakkında uygulamaya yönelik bilgiler vererek proje üretilmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Zaman

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde