Dolar
44,4823
0,01%
Euro
51,7109
0,27%
Sterlin
59,3301
-0,03%
Bitcoin
3.031.518
0,00%
BİST-100
12.937,87
1,15%
Gram Altın
6.778,268
-0,39%
Gümüş
74,15
-1,25%
Faiz
43,3
0,00%

Murat Ülker’in Bodrum menüsü

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, Fast Company Türkiye’nin düzenlediği Young Owners forumuna katılmak için Bodrum’daydı. Mandarin Otel’de Ülker ailesinin üçüncü ve dördüncü kuşak temsilcileriyle birlikte yemek yiyen Murat Ülker, menüdeki yemekler yerine otel personeli için hazırlanan yayla çorbası ve taze fasülyeyi tercih etti.

03.09.2024 15:23Güncelleme: 09.09.2024 07:44
Murat Ülker’in Bodrum menüsü
16px
32px

Eyüp SERBEST

Fast Company Türkiye’nin düzenlediği Young Owners forumunun konuklarından biri de Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker oldu. Hafta sonunu foruma katılmak için Bodrum’da geçiren Murat Ülker, sosyal medya hesabından Bodrum’daki günlerini şöyle anlattı: 

ACUN ABİNİZDEN ÖNCE YETİŞTİM

“Bu hafta sonu cuma günü Bodrum’da başladı. Önce bir arkadaşın ricasını kıramadık, birkaç saatliğine yelkenlisini denedik. Sonra hemen kolları sıvadık. Fast Company Türkiye’nin Young Owners forumuna Acun abinizden evvel yetiştim. Güzel bir söyleşi oldu. Yayınlarız inşallah.

TERCİHİM PERSONEL YEMEĞİ OLDU

Sonra tabii goya, önce Godiva Türkiye’nin Mandarin Oriental Hotel Group Bodrum’daki dondurmasını yedik ve Ülker ailesi 3. ve 4. kuşakla Mandarin’de yemek yedik. Benim tercihim personel yemeğinden yana oldu; yayla çorbası ve taze fasulye. Ardından da Yalıkavak Marina’da Godiva Cafe goyası geldi, benim reçetemle dondurma, esnafla görüşme ve tabii ki müşteri şikayetleri…”

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Bora Koçak, gazete ilanından Sodexo Türkiye’nin CEO’luğuna uzandı
Bora Koçak, gazete ilanından Sodexo Türkiye’nin CEO’luğuna uzandı#Sodexo