Kim Kardashian'a Michael Kors'tan transfer: Satış hedefinde Türkiye de var
Kim Kardashian’ın iç giyim markası Skims, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki genişleme stratejilerini yönetmek üzere eski Michael Kors yöneticisi Robin Gendron’u bünyesine kattı. Şirket, önümüzdeki yıl Londra ve Dubai’de amiral mağazaları açmayı ayrıca, Türkiye ve İsviçre’nin de aralarında olduğu yeni pazarlara girmeyi hedefliyor.

Kim Kardashian'ın iç giyim markası Skims, Michael Kors'ta 15 yılı aşkın deneyime sahip yönetici Robin Gendron'u, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'yı kapsayan bölgenin sorumlusu olarak atadı.
Business of Fashion'ın haberine göre Gendron, Skims'in bölgedeki genişlemesinden sorumlu olacak ve önümüzdeki yılın ortalarında Dubai ve Londra'da ilk şirket mağazalarının açılması bekleniyor. Gendron’ın Michael Kors'ta Emea başkanlığı yapmış olması nedeniyle bölgede daha önce de deneyimi bulunuyor.
SKIMS, TÜRKİYE’DE MAĞAZA AÇACAK
Skims, önümüzdeki aylarda İsviçre'deki Globus mağazası açmayı planlıyor. Öte yandan, hem Türkiye’de hem de İsviçre ve İskoçya'da da mağaza açılması planlanıyor.
YENİ BAŞKANIN DENEYİMİNE GÜVENİLİYOR
Skims'in kurucu ortağı ve CEO'su Jens Grede, "Robin Gendron'un liderliği karmaşık pazarlarda yol almada etkili olacak" dedi.
KARDASHIAN’IN MARKASI GENİŞLİYOR
Kim Kardashian'ın markası Skims, küresel çapta tam bir genişleme içinde. Bu yıl yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde 16 yeni mağaza açarak ağını toplam 22 mağazaya çıkaracak. Meksika'da ise 5 mağaza açmayı planlıyor ve Skims, önümüzdeki aylarda toplam 7 yeni mağaza ile pazara girmeyi planlıyor.
2023’te Skims, Wellington Management liderliğinde 270 milyon dolarlık C Serisi yatırım turunu tamamlayarak 4 milyar dolar değerlemeye ulaştı. Şirketin en büyük hissedarları Kim Kardashian ve Jens Grede olmaya devam ediyor.
patronlardunyasi.com