İstinyePark'ta Channel mağazasına alınmayan Jennifer Lopez'e ikizi kadar benzeyen bir mağaza hırsızı Minnesota'da yakalandı
Jennifer Lopez’in başına gelenler artık biraz da “JLo evreni” meselesine dönüştü… Geçen yıl İstanbul’da İstinyePark’a giden dünyaca ünlü yıldız, Chanel mağazasının kapısında güvenlik görevlisi tarafından “Doluyuz” denilerek içeri alınmamış, bu olayı sadece Türkiye değil, dünya kamuoyu da Patronlar Dünyası'nın özel haberiyle öğrenmişti. ABD Minnesota'da bir mağaza hırsızının sabıka fotoğrafı, Jennifer Lopez'e olan çarpıcı benzerliği nedeniyle viral oldu. Yaşanan olay, bana neyi hatırlattı?

Burak ARTUNER
Jennifer Lopez, İstinyePark'ta Channel mağazasının kapısından çevrildikten sonra “Tamam, sorun değil” diyerek mağazadan ayrılmış, Celine ve Beymen’de alışverişine devam etmişti.
Daha sonra Chanel çalışanları kendisini mağazaya davet etmiş ancak Lopez bu kez daveti kabul etmemişti.
Aradan bir yıl geçti…
Şimdi JLo yine gündemde ama bu kez sahnede gerçek Jennifer Lopez yok.

SABIKA FOTOĞRAFI VİRAL OLDU
Minnesota’da 35 yaşındaki Cyrena Anne Quast’ın polis fotoğrafı sosyal medyada viral oldu. Sebebi ise fotoğraftaki kadının Jennifer Lopez’e şaşırtıcı derecede benzemesi.
Fakat hikâyenin devamı biraz daha ilginç.
Quast, Minnesota’nın Monticello kentinde bir mağazadan yaklaşık 580 dolarlık elektrikli alet bataryası çalmakla suçlanarak 30 Ağustos’ta gözaltına alındı. İddiaya göre iki paket bataryayı mağazadan ödeme yapmadan çıkardı ve suçlamayı kabul etti. Ertesi gün serbest bırakıldı.
Ama sabıka dosyası epey kabarıktı: Kayıtlara göre, J.Lo'ya benzeyen bu kişi daha önce uyuşturucu bulundurma, alkollü araç kullanma, polisten kaçma ve sahte kimlik gösterme gibi birçok suçun yanı sıra çeşitli trafik ihlallerinden de tutuklanmıştı.
SOSYAL MEDYA YORUMLARI
Polis fotoğrafı internete düşünce ise olayın yönü değişti.
Sosyal medya kullanıcıları, “Bir dakika… Bu JLo mu?” diyecek kadar iki kadın arasındaki benzerliğe dikkat çekti. Böylece Minnesota’daki bir hırsızlık soruşturmasının başrolü, suçlamadan çok Jennifer Lopez’e benzeyen polis fotoğrafı oldu.
Hatta sosyal medyada Lopez’in meşhur “Jenny from the Block” şarkısına göndermeler yapan espriler bile yapıldı.

Cyrena Anne Quast'ın sabıka fotoğrafı viral oldu
Bir başka kullanıcı, "JLo, hemen ikiz kız kardeşini hapisten kurtar" diye yazdı.
Bir diğeri, “Hapishanede ona D Blok'tan Jenny diyorlar!” dedi.
Böyle bakınca JLo’nun İstanbul macerası da ister istemez akla geliyor.
İstanbul’da gerçek JLo kapıda kalmıştı.
Minnesota’da ise JLo’ya benzeyen kadın mağaza çıkışı gözaltına alınıp, karakol fotoğrafıyla dünya gündemine çıktı.
Biri lüks mağazanın kapısında, diğeri polis fotoğrafında…
İKİZİ OLMAK DA KOLAY DEĞİL
JLo’nun dünyasında “ikiz” meselesi de böylece yeni bir boyut kazandı. Gerçek JLo açısından bakınca ise mesele biraz daha ironik:
Geçen yıl İstanbul’da mağazaya alınmadı, bu yıl Minnesota’daki benzeri mağazadan çıkarken yakalandı.
JLo’nun ikizi olmak da kolay değilmiş!
patronlardunyasi.com
İLGİLİ HABER
Jennifer Lopez'e İstinye Park'ta güvenlik şoku, tanımadılar Chanel'e almadılar
















