Durmuş Yılmaz: Damat Berat Albayrak yine cinlik peşinde

Durmuş Yılmaz: Damat Berat Albayrak yine cinlik peşinde

Hazine Bakanı ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın "McKinsey ile çalışmaya karar verdik" açıklamasına tepki geldi..

Durmuş Yılmaz: Damat Berat Albayrak yine cinlik peşinde
16px
24px
28.09.2018 09:41
ABONE OLgoogle

Hazine Bakanı Berat Albayrak, Birleşmiş Milletler 73. Genel Kurul görüşmeleri için bulunduğu New York'ta, Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen 9. Türkiye Yatırım Konferansında konuştu.

16 BAKANLIK MCKINSEY KONTROLÜNDE OLACAK

Albayrak, YEP’in üç ana başlığı kapsadığını vurgularken, bunları dengelenme, disiplin ve dönüşüm olarak sıraladı.  Daha önce hizmet verdiği şirket batmıştı! Ekonomi McKinsey şirketine emanet

Özellikle değişim ile ilgili yeni bir birim kurduklarını aktaran Albayrak, “Yeni program bünyesinde kurulan Maliyet ve Dönüşüm Ofisi için uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile çalışmaya karar verdik. 16 bakanlıktan temsilcilerin bulunduğu bu ofis, tüm hedeflerimizi ve sonuçlarımızı her çeyrekte kontrol edecek” dedi.

MB ESKİ BAŞKANI YILMAZ'DAN TEPKİ

Merkez Bankası eski Baikanı Durmuş Yılmaz, Berat Albayrak'ın açıklamalarına sosyal medyadan tepki gösterdi. Yılmaz, "Damat Albayrak:ABD li danışmanlık şirketi McKinsey ile anlaştık. Yine cinlik,yine yan yola sapmak.Akıllarınca IMFsiz program yapmış gibi yaparak sorunu çözecekler! Görecekler işler düşündükleri gibi gitmeyecek" diye yazdı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">27 Eylül 2018

Danışmanlık şirketi McKinsey'in adı, ABD’li enerji devi Enron’un batmasına giden süreçte de gündeme gelmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde