Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci’nin en sevdiği dizi Kurtlar Vadisi çıktı

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci’nin en sevdiği dizi Kurtlar Vadisi çıktı

Gözde Kahveci’ye katıldığı bir programda Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu olan eşi İrfan Can Kahveci’nin en sevdiği diziler soruldu. Gözde Kahveci “Breaking Bad ya da Outlander’dir” dedi ama İrfan Can Kahveci’nin en sevdiği dizi Kurtlar Vadisi çıktı.

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci’nin en sevdiği dizi Kurtlar Vadisi çıktı
16px
24px
07.12.2024 12:28Güncelleme: 07.12.2024 12:43
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci’nin eşi Gözde Kahveci, konuk olduğu programda, eşiyle ilgili sorular karşısında terledi. İrfan Can’ın en sevdiği diziler konusunda tamamen yanılan Gözde Kahveci’nin o anları gülüşmelere neden oldu.

BEN KURTLAR VADİSİ SEVİYORUM

Gözde Kahveci, eşinin en sevdiği dizilerin sorulması üzerine, “İrfan Can’ın en sevdiği dizi Breaking Bad ya da Outlander’dır” dedi. Ancak İrfan Can Kahveci'nin en sevdiği dizi 15 Ocak 2003'te ''bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Kurtlar Vadisi çıktı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde