Doğuş Otomotiv, Irak'ta Volkswagen'in satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmek için iyi niyet mektubu imzaladı
Türkiye'de otomotiv sektöründe en geniş marka ve hizmet ağına sahip şirketlerden biri olan Doğuş Otomotiv, Alman otomotiv devi Volkswagen'le yeni bir anlaşmaya imza attı. Yeni anlaşmanın adresi ise Türkiye'nin sınır komşusu Irak. Anlaşmaya göre Doğuş Otomotiv, Volkswagen markalı binek otomobillerin Irak'ta satış ve satış sonrası servis hizmetlerini yürütecek.

İş insanı Ferit Şahenk'in yönetim kurulu başkanı olduğu Doğuş Grubu'nun iştiraki Doğuş Otomotiv, Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Alman otomotiv devi Volkswagen'le yeni bir anlaşmaya vardı.
ANLAŞMA SATIŞ VE SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ KAPSIYOR
Volkswagen markasını 1994 yılından beri Türkiye'de temsil eden Doğuş Otomotiv, şimdi de markayı Türkiye'nin sınır komşusu Irak'ta temsil edecek. Doğuş Otomotiv ile Volkswagen A.G. arasında bu kapsamda iyi niyet mektubu imzalandı. Doğuş, anlaşma çerçevesinde Volkswagen markalı binek otomobillerin Irak'ta satış ve satış sonrası servis hizmetleri yürütecek.
İYİ NİYET MEKTUBU İMZALANDI
Doğuş Otomotiv, anlaşmayla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama gönderdi. KAP açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:
"Şirketimiz ile 30 yılı aşkın süredir Türkiye distribütörlüğünü başarıyla yürüttüğümüz Volkswagen A.G. arasında, karşılıklı güvene dayanan köklü iş birliğimizin yeni bir boyuta taşınması amacıyla önemli bir adım atılmış ve bu çerçevede, "Volkswagen" markalı "binek otomobillerin" Irak Cumhuriyeti'ndeki satış ve satış sonrası servis hizmetlerinin, Şirketimiz tarafından yerine getirilmesinin esaslarını belirleyecek yeni bir anlaşma akdedilmesi amacıyla niyet mektubu (Letter of Intent) imzalanmıştır."
patronlardunyasi.com