Çukurova borcunu ödemedi
Çukurova Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na ödemesi gereken ekim ayı taksidini ödeyemedi. Çukurova Holding, borcunu ödemeyerek son temerrüt hakkını kullandı.
01.11.2005 12:32 •

16px
32px
editörün seçtikleri
Trump’ın 'fırtına öncesi sessizlik' paylaşımı sonrası gözler İran’dan gelecek yanıta çevrildi
Hürmüz krizinde kritik haftaya girildi. Trump’ın ‘fırtına öncesi sessizlik’ paylaşımından sonra ABD, İran’a beş maddelik yeni teklifini dün iletti. Gözler Tahran’ın yanıtında. Amerikan ve İsrail medyası ise saldırı için hazırlıkların tamamlandığını duyurdu.
#ABD İranTürkiye’deki 28 varlık yönetim şirketinin devraldığı batık banka kredileri 2025 sonu itibarıyla 199,9 milyar liraya ulaştı#banka kredileri
İşten çıkarıldığı gün imza attırılan işçi için Yargıtay’dan dikkat çeken karar#Yargıtay 9. Hukuk Dairesi
Aylık 3 milyar dolarlık yasadışı bahis trafiğini yöneten ismin KKTC'de ‘Yılın Girişimcisi’ ödülü verilen iş insanı B.B olduğu ortaya çıktı#FinTech Öncüsü
benzer haberler
Galatasaray Kadın Su Takımı'na sponsor olan Türk şirketi Zena, Kırgızistan'da enerji projesine talip
Geçtiğimiz yıl Avrupa’da ikinci olan Galatasaray Kadın Su Topu Takımı’na adını veren Türk şirketi Zena, Kırgızistan’da enerji projesi yapmak için görüşmelere başladı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde















