Cem Uzan’ın oğlu Renç Uzan ilk filmi için kolları sıvadı, bağış kampanyasıyla 1 milyon TL topladı
Cem Uzan ile sosyetenin tanınmış ismi Alara Koçibey'in oğlu Renç Uzan, film çekmek için bağış topladı. Yaşanan bu olay sosyetede günün konusu oldu.

Cem Uzan ve Alara Koçibey'in oğlu Renç Uzan, King's College London'da sinema üzerine eğitim aldı. Mezun olan Uzan, hemen ilk filmi için kolları sıvadı.
Yönetmenlik ve senaristlik yapan Uzan, yeni kısa filminde motosikletiyle kaza yapan bir sürücünün yaşadığı dönüşümü anlatacak.
DEDESİNDEN İLHAM ALDI
Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre, arazi yarışlarına olan tutkusuyla bilinen merhum dedesinden ilham aldığını söyleyen Renç Uzan, filmi için uluslararası bir yardım platformuna giriş yaparak bağış topladı.
Burada hikayesini anlatıp destekçilere imzalı film afişi, kamera arkası görüntüleri ve gala gösterimine bilet kazanma şansı sunan Renç, tam 1 milyon TL bağış topladı.
patronlardunyasi.com















