Ben 1 verdim o 20 istedi
Özlem-Ahmet Hamoğlu çiftinin boşanma davasında nafaka krizi yaşanıyor. İşadamının boşanma karşılığı vereceği 1 milyon doları az bulan eşi, 20 milyon dolar talep etti.

Hamoğlu Şirketleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamoğlu, 2003 yılında evlendiği Özlem Hamoğlu'ndan boşanmak için mahkemeye başvurdu. Hamoğlu, Silivri Klassis Otel'de evlendiği sigortacı eşinden şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanacağını açıkladı. Ancak davada ciddi bir nafaka krizi başgösterdi.
Mutsuzum, boşanıyorum
Boşanmak için mahkemelik olduğu eşinin 1 milyon dolarlık nafaka bedelini kabul etmediğini söyleyen Hamoğlu, "Uzun zamandır ayrı yaşadığımız doğrudur. İnsanlar evlenir boşanır. Ben de mutsuz olduğum için boşanma kararı aldım. Ama önerdiğim 1 milyon doları kabul etmiyor, 20 milyon dolar istiyor" dedi.
Bu komik bir talep
Milli Teknoloji Hamlesi ile enerji ve savunma sanayisinde 'tam bağımsızlık' vizyonunun sadece lafta kalmadığının, insan kaynağının yetiştiğinin en net kanıtı olan TEKNOFEST bugün 12. kez kapılarını açıyor. 21 Eylül'e kadar sürecek, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek TEKNOFEST İstanbul, pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.
#Milli Teknoloji HamlesiTürkiye'de 1 trilyon liralık büyüklüğe yaklaşan gastronomi sektörünün en önemli sorunlarından birisi kayıt dışılık. Global GastroEkonomi Zirvesi öncesinde düzenlenen toplantıda konu gündeme geldi. Bahşişlerin beyan edilmemesi nedeniyle her yıl yaklaşık 100 milyar liralık devasa bir kayıp yaşanıyor.