Ayşegün Hindistan'da Enka Açık Hava'da

Ayşegün Hindistan'da Enka Açık Hava'da

18. Enka Kültür ve Sanat Yaz Etkinlikleri çerçevesinde Tiyatro Kılçık “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarını Enka Açık hava Tiyatrosu’nda seyirciyle buluşturacak.

Ayşegün Hindistan'da Enka Açık Hava'da
16px
24px
19.07.2006 16:18
ABONE OLgoogle

Tiyatro Kılçık’ın sloganı olan “bugüne kadar hiç kimsenin başına gelmemiş ama herkesin başına gelebilecek” üç hikayeyi anlatan oyun, İnteraktif bölümleriyle de izleyicisine keyifli dakikalar yaşatıyor. Yedi yıldır birlikte rol alan ekibin doğaçlamaları ise oyunu daha da neşeli kılıyor.
 
Cenk Tunalı’nın yönettiği oyunda; Demet Evgar, Şeyla Halis, Orçun Kaptan, Sinan Çalışkanoğlu, Ufuk Özkan, Cenk Tunalı rol alıyor.

Tarih : 21/07/2006 -Cuma
Saat :  21:15
Yer  :  Enka Vakfı
 Sadi Gülçelik Spor Sitesi/İstinye

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde