Aralarında İpek Kıraç , Selçuk Bayraktar, Merve Arkas'ın da bulunduğu pek çok Galatasaraylı iş insanı 26'ncı şampiyonluğu sosyal medyadan kutladı
Galatasaray dün akşam ligde evinde oynadığı Antalyaspor maçından 4-2 galip ayrılarak üst üste 4., toplamda 26. lig şampiyonluğunu elde etti. Sarı-kırmızılı ekibin bu başarısının ardından birçok ünlü iş insanı, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile takımlarını kutladı.

İşte o paylaşımlar:
SELÇUK BAYRAKTAR
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Galatasaray'ın şampiyonluğu ile ilgili hem bir post hem bir hikaye paylaştı.

Bayraktar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Süper Lig'de 26. kez şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray camiasını tebrik ediyorum"
İPEK KIRAÇ
Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Sirena Marine Yönetim Kurulu Başkanı olan iş insanı İpek Kıraç, Galatasaray'ın resmi hesabından paylaşılan şampiyonluk gönderilerini hikayesinde paylaşarak şampiyonluk coşkusunu yansıttı.

MERVE ARKAS
Monreve Group'un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Merve Arkas, dün gece Galatasaray'ın 26. şampiyonluğunu kutlayanlar arasındaydı.

Arkas, instagram hesabından stadyumda çekilen fotoğrafını paylaşarak şampiyonluğu kutladı.
NİHAT KIRMIZI
Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, stadyumda çektiği fotoğrafı paylaşarak takımının şampiyonluğunu kutladı.

CEM UZAN
Firari iş insanı Cem Uzan ise, stadyumda şampiyonluk maçını arkasında kendi isminin yazılı olduğu forma ile izleyen sevgilisi Yasemin Sadıkoğlu'nun fotoğrafını paylaşarak şampiyonluğu kutladı.

Uzan paylaşımına "26. şampiyonluk ve aşkım oradaydı" notu düştü.
patronlardunyasi.com















