'Aldatmak zevklidir ben de istemiştim'
Hülya Avşar yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi'nden "girişimci sanatçı" plaketi alan Avşar, "Siz de kocanızı aldattınız mı?" sorusuna hiç kimsenin beklemediği bir yanıt verdi.

Avşar, "Aldatmak zevklidir. Ben de a l datmak istedim, hatta hoşuma giden adamlar da oldu ama evliyken kimseyle beraber olmadım" dedi. Ünlü sanatçı şöyle devam etti: "Çünkü hem anneydim hem de aldığım terbiye kocamı aldatmamı engelledi. Ben herkesin düşündüğü ama sö yleyemediği bir konuyu dillendiriyorum. Çağımızda artık kadınlar da erkekler kadar aldatıyor. Herkes aldatmanı n zevkli olduğunu düşünür ama söyleyemez. Ben 'Evlenmeden önce beni aldatırsa affetmem' diyordum. Sonra defalarca affettim. Affetmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Şimdi Kaya ile haftanın 4 günü oturup sohbet ed iyoruz ve ben bundan büyük keyif alıyorum."
?????????????Arial??Courier New??Georgia??Tahoma??Times New Roma n??Verdana??impact??WingDings??????????????1 (8 pt)??2 (10 pt)??3 (12 pt)??4 (14 pt)??5 (18 pt)??6 (24 pt)??7 ( 36 pt)?? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????