Turkcell'in abone sayısı 25 milyonu aştı
Türkiye’nin lider GSM operatörü Turkcell, birinci çeyrekte 24,3 olan abone sayısını, yılın ikinci çeyreğinde yüzde 5,3 artışla 25,6 milyona yükseltti.

Turkcell’in faturalı abonelerinin sayısı 5,2 milyon olurken, ön ödemeli abonelerin sayısı 20,4 milyona ulaştı.
Turkcell, ikinci çeyrekte 1 milyon 349 bin net yeni abone kaydederek 2004 yılının aynı döneminde 1 milyon 186 bin olarak gerçekleşen abone alımına kıyasla yüzde 14 oranında bir artış kaydetti.
Söz konusu dönemde abonelerin memnuniyetini artırmak amacıyla ve abone kaybını engellemeye yönelik olarak yürütülen kitle ve segment bazlı faaliyetler ve bağlılık programları sayesinde, Turkcell’in abone kayıp oranı, 2005 yılının ilk çeyreğindeki yüzde 2,5 seviyesi ile aynı seviyelerde kalarak yüzde 2,6 oldu. Abone sayısındaki büyüme, makro ekonomik ortamdaki istikrar ve piyasada artan satış ve pazarlama aksiyonları sayesinde beklentinin üzerinde gerçekleşti.
Turkcell Genel Müdürü Muzaffer Akpınar konuya ilişkin şu değerlendirmeleri yaptı: “2005 yılının ilk yarısında makro ekonomik ortamdaki istikrar GSM pazarına olumlu yansımış olup, pazarlama faaliyetlerimizdeki yaklaşımımızın da desteği ile ulaştığımız yeni abone sayımız gurur vericidir. Müşteri odaklı yaklaşımımız ve abone kaybını engellemeye yönelik aktivitelerimiz abone sayımızı artırmamızda önemli rol oynamıştır. Ödenene değer bir marka olma yaklaşımımız ve felsefemiz tüm çalışmalarımıza ve stratejik hedeflerimize yansımaya devam edecektir. 2005 yılı geneli için abone bazındaki büyüme beklentilerimizde bir değişiklik yapmamakla birlikte müşteri odaklı yaklaşımımızı devam ettirerek piyasadaki lider konumumuzu sürdürmeyi hedefliyoruz."
editörün seçtikleri ‘Servetim şöhretimin yüzde biri’ demişti Zeki Müren'in mirası 30 yıldır binlerce öğrenciye burs oluyor Zeki Müren yarın ölümünün 30’uncu yılında Bursa ve Bodrum’da anılacak. “Sanat Güneşi” ölmeden altı ay önce hazırladığı vasiyetle mal varlığının yarısını Türk Eğitim Vakfı’na, diğer yarısını Mehmetçik Vakfı’na bıraktı. Aradan geçen 30 yılda mirası binlerce öğrenciye burs oldu, Bursa’da bir güzel sanatlar lisesinin kurulmasına katkı sağladı. Üstelik hikâyenin az bilinen bir tarafı daha var: Müren, yıllar önce kendi serveti sorulduğunda “Şöhretimin yüzde biri kadar” demişti. #zeki mürenFon soruşturmasında Tera'nın yöneticileri Emre Tezmen, Emre Alkin, Kerem Alkin, Alper Öztürk ve Pusula Holding başkanı Serdar Turhan tutuklandı#fon soruşturması Patronlar Suzan Sabancı'nın yalısında buluştu, davete katılan Ertuğrul Özkök yalının gündemini yazdı#Suzan Sabancı Bıyıklı görüntüleriyle hafızalara kazınan Bakan Murat Kurum, New York'taki COP31 temaslarında yeni imajıyla görüntülendi#Murat Kurum benzer haberler BioNTech’in kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci yeni şirketleri Arife’yi kurdu, BioNTech’le patent krizi çıktı Koronavirüs aşısıyla dünya çapında tanınan BioNTech'in kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci, yıl sonunda şirket yönetiminden ayrılarak yeni girişimleri Arife ile yollarına devam etmeye hazırlanıyor. Ancak Şahin ve Türeci ile BioNTech arasında yeni şirkete aktarılacak ilaç projeleri, patentler, bunlar için ödenecek bedel ve çalışanların geleceği konusunda anlaşmazlık çıktı. Haziran sonunda tamamlanması planlanan anlaşmada eylül sonuna gelinmesine rağmen henüz imzalar atılmadı. E-Bülten Aboneliği İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın. Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde |















