Tuba Büyüküstün'ün Dior'la zamanda yolculuğu
Paris Moda Haftası'nda katıldığı Dior defilesinde güzelliğiyle kendisine hayran bırakan oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından moda haftasıyla ilgili paylaşım yaptı. Büyüküstün, fotoğraf ve video paylaşan Büyüküstün mesajında, ""Bir varmış bir yokmuş.. @Dior şovuyla zamanda yolculuk yaptım" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Paris Moda Haftası’na Dior’un davetlisi olarak gitti ve sonbahar-kış koleksiyonunu tanıtım defilesine katıldı.
Ünlü oyuncu, siyah takım elbisesi, toplu saçları ve sade makyajıyla büyük beğeni topladı. Büyüküstün, sosyal medya hesabından moda haftasıyla ilgili paylaşımlar yaptı.
Güzelliği ve şıklığıyla kendisine hayran bırakan fotoğraflar ve videolar paylaşan ünlü oyuncu, takipçilerine şu mesajı verdi:
'BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ'
"Bir varmış bir yokmuş.. @Dior şovuyla zamanda yolculuk yaptım.. Yaşlar ve mevsimler arasında seyahat eden bir rüyada gibi hissettim.. ve tabii ki duygular.."
patronlardunyasi.com