Torreira, Bodrum’da 100 milyonluk malikane aldı
Futbolcular paralarını gayrimenkule yatırdı. İlk sırada ise Bodrum vardı. Muhammed Salah'tan sonra Galatasaray'ın orta sahadaki savaşçısı Torreira da Bodrum'da 100 milyonluk malikane aldı.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre, Türkiye'de futbol yalnızca yeşil sahalarda oynanan bir oyun olmaktan çıktı.
Artık transfer haberleri yalnızca kulüpler arası değil, Bodrum tapu daireleri arasında da dönüyor. Son örnekleri ise dünyaca ünlü iki yıldızdan geldi.
Liverpool'un golcü ismi Muhammed Salah ve Galatasaray'ın orta sahadaki savaşçısı Lucas Torreira.
TORREİRA BODRUM'U ÇOK BEĞENMİŞ
Geçtiğimiz hafta Salah, Bodrum'dan 400 milyon TL'lik bir malikâne aldı. Ardından Lucas Torreira da Bodrum'a yatırım için geldi. "İki günlüğüne uğradı" dense de bu uğramanın sonu 100 milyonluk bir evle bitti.
YILDIZLARLA EV FİYATLARI DA UÇUYOR
Bodrum artık sadece yazlıkçılarla değil, futbol yıldızlarıyla da anılıyor. Ev fiyatları da yıldızlarla birlikte uçuyor. Bir futbolcu geliyor, "Bodrum harika" diyor ve ardından dünya basını yazıyor. Futbolun global etkisi gayrimenkule de yansıyor.
patronlardunyasi.com