Dolar
39,676
0,06%
Euro
45,7048
0,30%
Sterlin
53,4196
-0,06%
Bitcoin
4.118.971
-0,32%
BİST-100
9.203,37
1,11%
Gram Altın
4.296,018
0,00%
Gümüş
36,03
-1,06%
Faiz
45,55
0,00%

Şişli'de başkan duruma el koydu, yeniden Arnavut kaldırımı döşetti

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Nişantaşı sakinleri tarafından tepkiyle karşılanan asfaltlama çalışmalarının durduğunu aktardı. Altaylı, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in duruma el koyduğunu söyledi.

03.08.2019 11:23
Haberi paylaşın
Şişli'de başkan duruma el koydu, yeniden Arnavut kaldırımı döşetti
16px
32px

Fatih Altaylı, Habertürk'te "Trafik rezaleti" başlığıyla yayımlanan yazısında "Geçenlerde Nişantaşı’ndaki Arnavut kaldırımı yolların asfaltlanması ile ilgili Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile yaptığım konuşmayı yazdım" hatırlatmasında bulundu.

"Yurttaşların tepkisi üzerine Başkan keskin hemen duruma el koydu ve çok kötü durumdaki Arnavut kaldırımı sokakları asfaltlamayı durdurdu ve buraları daha iyi bir altyapı ile yeniden Arnavut kaldırımı döşetti" bilgisini veren Altaylı, şöyle devam etti: 

"Sağ olsun. Bu arada benden bir gün sonra Ahmet Hakan da aynı konuyu ele aldı. Almasında bir mahzur yok, mahallenin delikanlısı. Fakat garip olan köşesinde kullandığı fotoğrafın benim yazımda kullandığım fotoğraflar olması garibime gitti. Üstelik de aynı iki fotoğraf, aynı kolajla. Keşke foto muhabiri olarak adımızı da yazsaydı."

editörün seçtikleri
Kültür Yolu Festivali'nin dördüncü durağı Samsun
Kültür Yolu Festivali'nin dördüncü durağı Samsun#Kültür Yolu Festivali