Sima Tarkan ve Mark Başoğlu ilk bebeklerini kucaklarına aldı
Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Sima Tarkan ile Mark Başoğlu ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Çiftin oğullarına verdiği Can Matteo ismi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ünlü çift Sima Tarkan ve Mark Başoğlu, geçtiğimiz yıl Eylül ayında hayatlarını birleştirdi.
Mutlu bir evliliği olan çiftten, bebek haberi geçtiğimiz aylarda gelmişti. Sosyal medyada eşiyle paylaşım yapan Sima Tarkan, "Küçük bir mucize yolda... Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz" demişti.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALATMIŞTI
Cinsiyet partisini gizlilik içinde yapan çift, iddialara göre parti öncesi, mekana, dışarıya bilgi ve fotoğraf sızdırmayacağına dair misafirlerine gizlilik sözleşmesi imzalatmıştı.

İSİM MERAK UYANDIRDI
Sima Tarkan, bebeğini kucağına aldı. İlk paylaşım abla Dila Tarkan'dan geldi. Cemiyet hayatının ünlü isminin bebeğine verdiği isim, sosyal medyada en çok konuşulan detaylardan biri oldu.
Sima Tarkan ve Mark Başoğlu, oğullarına Can Matteo adını verdi.
patronlardunyasi.com















