Dolar
42,4517
0,17%
Euro
48,9983
0,00%
Sterlin
55,7553
0,33%
Bitcoin
3.602.500
-1,95%
BİST-100
10.922,86
-0,52%
Gram Altın
5.549,559
-0,14%
Gümüş
50,03
-1,08%
Faiz
39,67
0,00%

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz için 'Arkadaşımın aşkısın' kavgası

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz aylarda Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile bir yıllık ilişkisini bitirdi. Deniz, ayrılıktan bir süre sonra Çetin'in yakın arkadaşı Miro Gerede Erkaya ile yakınlaştı. Durumu öğrenen Rafael Cemo Çetin'in kardeşi, Erkaya'ya "Sen benim ağabeyimin eski sevgilisiyle nasıl flört edersin?” diyerek saldırdı. Çıkan arbede engellenirken yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi.

22.11.2025 06:57Güncelleme: 22.11.2025 07:04
Oyuncu Dilan Çiçek Deniz için 'Arkadaşımın aşkısın' kavgası
16px
32px

'Medcezir', 'Güneşin Kızları', 'Bodrum Masalı', 'Çukur' ve 'Yarına Tek Bilet' gibi birçok başarılı projede yer alan 30 yaşındaki ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Rafael Cemo Çetin ile ilişkisini bitiren Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisinin yakın arkadaşıyla aşk yaşamaya başladığı ileri sürüldü.

Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çiftten geçtiğimiz günlerde üzen haber geldi. Çift eylül ayında yollarını ayırma kararı aldı. 

"BİTMESİ GEREKENLER BİTTİ"

Bir etkinliğe katılan güzel isim ayrılık sonrası ilk kez konuştu. 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Çok konuşmaya gerek yok, arkadaşız bitmesi gerekenler bitti. Keyfimiz yerinde." dedi.

ESKİ SEVGİLİSİNİN YAKIN ARKADAŞIYLA BİRLİKTE

Bir yıllık ilişkinin bitmesinin ardından güzel oyuncu, Rafael’in kardeşten öte yakın dostu Miro Gerede Erkaya ile yeni bir aşka yelken açtı. Gözlerden uzak yaşanan bu ilişki, Rafael’in kardeşi Orfeo Çetin tarafından öğrenilince ortalık karıştı.

KAVGA ÇIKARDI

Orfeo, Erkaya kardeşlerin yanına giderek Miro’ya “Sen benim ağabeyimin eski sevgilisiyle nasıl flört edersin?” diyerek saldırdı. Kavgaya Daren ve Dilan da dahil olunca ortam iyice gerildi.

İLİŞKİLERİ DEVAM EDİYOR 

Tüm bu gürültüye rağmen Miro ile güzel oyuncunun ilişkisi hâlâ gözlerden uzak devam ediyor. Ancak çocukluklarından beri yakın arkadaş olan Çetin ve Erkaya kardeşler, bu olayın ardından dostluklarını sonlandırarak geçmişlerini tamamen geride bıraktı.

Özel hayatıyla gündem olan Dilan Çiçek Deniz, yeni ilişkisi hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

patronlardunyasi.com

benzer haberler
İkinci Dünya Savaşı'nın sona erdiği 1945 yılına ait şarapların tadıldığı Kensington Sarayı'ndaki 7 şövalye patron kimdi?
İkinci Dünya Savaşı'nın sona erdiği 1945 yılına ait şarapların tadıldığı Kensington Sarayı'ndaki 7 şövalye patron kimdi?