Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Çeşme'de tatil yapıyor
2016 yılında hayatını birleştiren oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Kurban Bayramı'nı kızları Lalin ve Leyla ile birlikte Çeşme'de geçirdi. Arkadaşlarıyla da vakit geçirmeyi ihmal etmeyen ikili, denize girdikleri sırada romantik anlar yaşadı

Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal ve çocuklarıyla birlikte Kurban Bayramı'nı Çeşme'de geçirdi. Ünlü çift, arkadaşlarıyla beraber gittikleri beach'in restoran kısmında vakit geçirdi.
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu daha sonra akşama doğru denize girdi. Bir süre kıyıda yürüyüp sohbet eden çift, daha sonra kendilerini serin sulara bıraktı. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu görüntülendiklerini fark edince sudan çıktı.
Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, yedi yıl önce nikah masasına oturmuştu.
patronlardunyasi.com