Jeff Bezos'un nişanlısı Lauren Sanchez'in 10 dakikalık uzay yolculuğu sona erdi: Evlenmek için geri döndüm
Dünyanın en zengin ikinci insanı Jeff Bezos, sahibi olduğu uzay ve havacılık şirketi Blue Origin ile yakında evlenecek olduğu nişanlısı Lauren Sanchez’i uzaya çıkardı. 10 dakika sonra yeryüzüne dönenleri ilk karşılayan Jeff Bezos olurken Sanchez, verdiği ilk röportajda ‘Evlenmek için geri döndüm’ dedi.

Katy Perry, Aisha Bowe, Amanda Nguyễn, Gayle King, Kerianne Flynn ve Lauren Sánchez, uzay yolculuğuna çıktı.
10 DAKİKALIK UZAY YOLCULUĞU
Jeff Bezos, sahibi olduğu Blue Origin ile nişanlısını ve arkadaşlarını uzay yolculuğuna hazırlarken alanda hazır bulundu. Uzay yolculuğu başlayan Katy Perry, Aisha Bowe, Amanda Nguyễn, Gayle King, Kerianne Flynn ve Lauren Sánchez 10 dakika sonra yeryüzüne indi.
BEZOS, NİŞANLISI SANCHEZ’İN YANINDAN AYRILMADI
Yeryüzüne inen yolcuları ilk karşılayan ise Jeff Bezos oldu. Katy Perry, iner inmez yeryüzünü öptü. Herkese sarılan Bezos, nişanlısına hem sarıldı hem de öpücüklere boğdu. Nişanlısının yanından bir an bile ayrılmayan Bezos, röportaj esnasında da kameranın yanında hazır bulundu.
EVLENMEK İÇİN GERİ DÖNDÜM
Lauren Sanchez, yeryüzüne iner inmez verdiği ilk röportajda, meslektaşı gazeteci arkadaşına da sıkı sıkı sarıldı. Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Sanchez, pembe ayı gördüğünü söyledi. Deneyimin iyi olduğunu, harika hissettiğini söyleyen Sanchez, herkese sevgilerini iletmeden önce, “Geri döndüm. Evlenmek için geri döndüm. Geri döndüm ve evleneceğim” dedi.
DÜĞÜNE ÇOK AZ KALDI
Lauren Sanchez ve Jeff Bezos’un düğünü bu yaz Venedik’te gerçekleşecek. Çiftin düğün için seçtiği otel ise Türk iş insanı Emir Uyar’a ait olan San Clemente Palace.
patronlardunyasi.com