İzzet Özilhan'dan korkutan motosiklet kazası, acil ameliyata alındı
Motosiklet kazasında yaralanan Anadolu Holding Eski Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın oğlu İzzet Özilhan, bacağından ameliyat edildi. Başarılı geçen operasyonun ardından hastanede tedavisi sürdürülen Özilhan'ın bir süre daha gözetim altında tutulacağı, ardından tedavisine evinde devam etmesinin beklendiği öğrenildi.

Motosiklet tutkusu ile bilinen iş insanı İzzet Özilhan, motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu yaralandı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Özilhan’ın bacağından ameliyata alındığı öğrenildi. Gerçekleştirilen operasyonun başarılı geçtiği ve Özilhan’ın sağlık durumunun takip edildiği belirtildi.
Motosiklet kazasının ardından hastanede tedavi altına alınan İzzet Özilhan’ın bir süre daha hastanede kalması planlanıyor. Tedavi sürecinin olumlu ilerlemesi halinde Özilhan’ın taburcu edilerek iyileşme sürecine evinde devam etmesi bekleniyor. Kaza sonrası hastanede tedavisi devam eden İzzet Özilhan’ı bu süreçte annesi Emine Özilhan ve ablası Türkan Özilhan yalnız bırakmadı.
patronlardunyasi.com















