İstanbul Boğazı’nda kaybolan Rus yüzücüden sonra bir gizem daha: Belarus spor dayanışma fonu yetkilisi Anatol Kotau’nun izine rastlanamadı
Rus yüzücüden sonra Belarus Spor Dayanışma Fonu Uluslararası Daire Başkanı Anatol Kotau da İstanbul’da sırra kadem bastı. İş yerinden izin alan Kotau’nun, en son eşine mesaj attığı öğrenildi.

İstanbul Boğazı'nda 24 Ağustos'ta yapılan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı sırasında kaybolan 29 yaşındaki Rus yüzücü Nikolai Andreevich Svechnikov' hala ulaşılamadı. Bu haberin ardından ise İstanbul'da bir gizemli olay daha yaşandı.
İddialara göre; Belarus Spor Dayanışma Fonu Uluslararası Daire Başkanı Anatol Kotau, 21 Ağustos Perşembe günü kişisel işleri için İstanbul'a uçtuktan sonra sırra kadem bastı.
İstanbul'a indikten sonra eşine mesaj atan Kotau'dan bir daha haber alınamadı. Kotau'nun ailesinin ihbarı üzerine ekipler arama çalışması başlattı. Öte yandan Kotau'nun işinden izin aldığı ancak Türkiye'ye seyahat edeceğinden bahsetmediği öğrenildi.
Ayrıca Kotau'nun hiçbir aramaya cevap vermediği ve en son 1 hafta önce mesajlaşma uygulamalarında çevrimiçi olduğu belirtildi.
patronlardunyasi.com