GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri sahiplerini buldu

GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri sahiplerini buldu

GQ Türkiye "Men of the Year Ödülleri" bu akşam verildi. Gecede 2023 yılında başarıları ve stilleriyle dikkat çeken isimler seçilirken, Selahattin Paşalı, Taro Emir Tekin, İcardi, Burak Özçivit ve Teoman'ın yanyana oturduğu kare törene damga vurdu.

GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri sahiplerini buldu
16px
24px
19.12.2023 10:04
ABONE OLgoogle

GQ Türkiye "Men of the Year Ödülleri" dün gece gerçekleşen görkemli törenle sahiplerini buldu. What's Your Guilty Pleasure' temasıyla sıra dışı bir kurguya ev sahipliği yapan gecede müzik, spor, moda, sahne & gösteri, gastronomi, iş dünyası ve sanat dallarındaki çalışmalarıyla yaşama özgünlük katan isimlere ödülleri takdim edildi. 

Samsung Galaxy ana sponsorluğunda GQ Türkiye Men Of The Year 2023 ödül töreni önceki akşam The Ritz-Carlton, Istanbul'da gerçekleştirildi.

MOTY (Men of the Year) Türkiye'de 11. kez düzenlendi. Birçok ünlü isim, GQ Türkiye gecesinde bir araya geldi. Törende 2023'te başarıları ve stilleriyle dikkat çeken kadınlar ve erkekler seçildi.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ SUNUCULUK YAPTI

Şükrü Özyıldız'ın sunuculuğunu yaptığı; GQ editörleri, yazarları, danışmanları ve okurları tarafından belirlenen müzik, spor, moda, sahne & gösteri, gastronomi, iş dünyası ve sanat dallarında üretimleri ve duruşlarıyla yaşama özgünlük katan isimler ödüllendirildi. Ece Sükan'ın kırmızı halı röportajlarını gerçekleştirdiği törende cemiyet, iş, sanat, spor, kültür ve sanat hayatından önemli isimler bir araya geldi.

İCARDİ YILIN SPORCUSU, FİLENİN SULTANLARI YILIN İLHAM VEREN KADINLARI SEÇİLDİ

'Yılın Sporcusu' ödülü ise Mauro Icardi'ye layık görüldü.

Türkiye'nin gurur kaynağı Kadın Voleybol A Takımına ise 'Yılın İlham Veren Kadınları Ödülü'nü müziğin usta ismi Kenan Doğulu takdim etti.

'Yılın Hype'ı ödülünün sahibi KÖFN aldı. Pek çok projede birlikte çalıştığı meslektaşı Ata Demirer'e 'Yılın Komedi İnsanı' ödülünü ise hikaye anlatıcılığında akıllara ilk gelen isimlerden biri arasında yer alan Gülse Birsel sundu. 

TEOMAN'A ECE SÜKAN'DAN ZAMANSIZLIK ÖDÜLÜ

Müzisyen, yazar ve her jenerasyonun yıldızı ve 'Yılın Zamansızlık Ödülü'ne layık görülen Teoman'a ödülünü Ece Sükan takdim etti.

'Yılın Göz Alıcı Başarı Ödül'ünün kazananı Şener Şen ve Zengin Mutfağı'na ödülünü GQ Türkiye Yayın Direktörü Özgür Atanur takdim etti. 

MOTY sahnesinde '10. Yıl Özel Ödülü' Burak Özçivit'e sunuldu. Filistin'de yaşanan zulme sessiz kalmayan Özçivit'in törende yaptığı Gazze'ye destek konuşması geceye damga vurdu. GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri sahiplerini buldu! Gecede adeta şıklık yarışı vardı...

"ÇOCUKLARIN KATLEDİLDİĞİ DÜNYAYI KABUL ETMİYORUM"

İki çocuk sahibi olduğunu belirten Özçivit konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Çocukların öldürüldüğü bir yerde hiçbir şekilde böyle bir dünyayı ben şahsım adına kabul etmiyorum. O yüzden inşallah çocukların öldürülmediği bir dünyada buluşmak üzere demek istiyorum. Bu bireysel benim kendi içinden o yüzden sizlere bununla ilgili teşekkür etmek istiyorum. GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri sahiplerini buldu! Gecede adeta şıklık yarışı vardı...

ŞİFANUR GÜL VE BİLAL YİĞİT KOÇAK YÜKSELEN OYUNCULAR

'Yılın Yükselen Erkek Oyuncu'su ödülü ise Kardeşlerim dizisinin yıldız ismi Bilal Yiğit Koçak'ın oldu.

'Yılın Yükselen Kadın Oyuncusu' ödülü Altın Kafes'in güzel oyuncu Şifanur Gül'ün oldu.

YALI ÇAPKINI'NIN KAYA'SI STİLİNİ KONUŞTURDU

Şimdilerde "Yalı Çapkını" dizisiyle adından söz ettiren Taro Emir Tekin, törenden Yılın Stil Sahibi Ödülü Erkeği ödülünün sahibi oldu. Ünlü isim, aldıktan sonraki konuşmasında GQ Ailesi'ne teşekkür etti. Yalı Çapkını'nında "Kaya" rolüne hayat veren Tekin, sözlerine "Kendine yüklenen bir insanım. Kalbime karşı sadık olduğum için kendime teşekkür etmek istedim. Tabii şaka bir yana. Bana  öz saygıyı öğreten aileme ve beni yargılamayan dostlarıma teşekkür ederim" diye devam etti.

PAŞALI'DAN KIZI PERA VE EŞİ LARA'YA TEŞEKKÜR

Ömer dizisinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı da gece "Yılın Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Ödülünü İpek Bilgin'in elinden alan oyuncu, seçici kurula teşekkür etti. Paşalı, konuşmasında "Ben 2015 yılında hiçbir inancım olmadan oyunculuğu denemeye başladım. Hayat beni İpek'in kurucusu olduğu tiyatroya götürdü. Sekiz yıl sonra onun elinden bu ödülü alırken yaşadığım gururu size anlatamam" dedi ve İpek Bilgin'e çok teşekkür etti. Rol aldığı tüm projelerdeki ekip arkadaşlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Ömer dizisinin yıldızı, eşi Lara Paşalı'ya da "Kendime bir kariyer oluşturmaya çalışırken tüm eksikleri tamamladığın için teşekkür ederim. Beceremediğim her şey için de senden özür dilerim" dedi. Ödülünü kızı Pera'ya armağan ettiğini ifade eden Selahattin Paşalı, "Yeryüzünde ya da gökyüzünde nerede olursam olayım seni hep seveceğim. Umarım benim kızım olduğun için gurur duyarsın" ifadelerini kullandı.

GECENİN KARESİ

Öte yandan  Taro Emir, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit, Teoman ve İcardi'nin yanyana oturduğu fotoğraf karesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Çok konuşulan kare esprilere konu oldu.

Birçok ünlü isim, GQ Türkiye gecesinde bir araya geldi. 

Özge Özacar "Kilo verdim, böyle daha sağlıklıyım." derken "Kariyerimle ilgili her şey yolunda. 10 yıl önceden bugünleri hayal ediyordum. Umarım 10 yıl sonra da sizlerden ve sevenlerimden güzel şeyler duymayı başarabilirim.” diyerek duygularını dile getirdi. 

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile GQ Dergisi'nin ödül törenine katıldı. Geceye şıklığı ile damga vuran anne ve kızları siyah transparan elbise tercih etti. Samyeli ve kızlarının ödül töreni pozu sosyal medyada gündem oldu.

Defne Samyeli "Yoğun bir konser trafiğim var. Yılbaşında sahnede olmayacağım, ailemle geçirmeyi tercih ettim. Onun haricinde 4 şarkı hazırlığım var. Yakın zamanda sevenlerimle buluşturacağım." dedi. Özel gecelere hazırlanırken genelde geç kaldığını ve çoğunlukla zamanında gelmeyi başaramadığını söyleyen Samyeli "İlk defa bugün erken hazırlandım. Bugünkü hazırlığım toplamda 1 saat sürdü. Bence hazırlık sürecinin en zor kısmı makyaj. Ben kendim yapıyorum makyajımı, günümde olmam lazım." dedi. Kıyafet konusunda biriyle pişti olursa bu duruma çok güleceğini söyleyen Samyeli "Hemen yanına gider fotoğraf çektiririm." diyerek herkesi güldürdü. Geçtiğimiz yıllarda Umut Evirgen ile Tuba Büyüküstün ayrılığının sebebi olarak gösterilen Samyeli muhabirlerin "Umut Evirgen ile Alina Boz evlendi. Küs müsünüz? Tebrik ettiniz mi?" sorusuna "Neden küs olayım. Tabiki küs değilim. Zamanım olmadı tebrik edemedim. Sizlerin aracılığıyla tebrik edeyim şimdi. Alina hanımı da tanırım çok severim. Bir ömür mutluluklar." diyerek cevap verdi. 

Yaklaşık 8 ay Fazıl Say ile aşk yaşayan ve daha sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 'Saygısızlık' nedeniyle ilişkilerini bitirdiğini açıklayan yazar Güneş Altunkaş muhabirlerin ayrılık süreci ile ilgili sorularına "Söyleyecek bir şey yok. Bitti. Ben işimle gücümle yoluma devam ediyorum. Hiçbir sıkıntı yok, her şey yolunda. Diyecek bir şey yok." dedi. Muhabirlerin 'Şiddet gördüğünüz doğru mu?' sorusuna Altunkaş "Bugün konuşulacak şeyler değil bunlar. Çok özel kısma giriyor bu soru. Bu kadarı yeterli." diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Taro Emir Tekin "Babam ile hayata dair çok şey paylaşıyorum. Ben çok aileci bir adamım. Futbol ve oyunculuk hakkında çok konuşmuyoruz mesala. Şunu söyleyebilirim bir evladın sahip olabileceği en iyi babaya sahibim." dedi. Spor olsun diye çocukken Bjk altyapısına yazıldığını söyleyen oyuncu "Beni kaleci yapmışlardı. İlk maçımda 14 gol yedim. Zaten son maçım oldu." diyerek herkesi güldürdü. 

Fahriye Evcen "Burak'ın sürekli yurtdışında olmasından hiç rahatsız değilim. Burak bana ve çocuklarına geri kalan bütün vaktini organize ediyor." derken Burak Özçivit "Aileme sürekli zaman ayırıyorum. İki gün sonra Fahriye ile baş başa gideceğim yurtdışına." dedi. Ses tellerinde sorun yaşayan Fahriye Evcen "Hasta oldum. Çocuklar dönüşümlü olarak hasta oldular. Ben de nasibimi aldım. İnanılmaz bir salgın durumu var." dedi. Muhabirlerin Burak Özçivit küpe taksa tepkiniz ne olur sorusuna Evcen "Burak kendine çok güzel bir çizgi yakaladı. Onu bu halinle çok seviyorum. Onu her haliyle seviyorum." diyerek cevap verdi.

Gülse Birsel "Aile Arasında filminin ikincisini yazmaya başladım. Televizyonu çok seviyorum. Onun heyecanı hiçbir mecrada yok ama o kadar uzun saat yazamam. 85-90 dakikaya okeyim." dedi. 

Zeynep Bastik geçtiğimiz günlerde menajerliğini yapmaya devam eden eski eşinin verdiği partiye yeni aşkı Ali Can Ayyıldız ile katılmış ve mekan çıkışında konu ile ilgili sorulara "Böyle şeyler mi var artık? 2024'e girdik sen hâlâ diyorsun ki... Böyle şeyler kalmadı. En azından bizde yok. Herkes çok iyi anlaşıyor." şeklinde cevap vermişti. Bastik. muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerine "Böyle şeyler konuşmayalım. Yanlış anlaşılmış ya da yazılmış. O kadar güzelim ki artık daha fazla soruya cevap veremiyeceğim." dedi. 

Meltem Cumbul "Uzun zamandır böyle gecelere katılamamıştım. Benim için de güzel oldu. Burada yaşamadığım için gelemiyordum. New York'da yaşıyorum." dedi. Yurtdışındaki hayatının güzel gittiğini söyleyen oyuncu "Çok fazla oyun izleyebiliyorum, kendime daha fazla vakit ayırıyorum. Hayatımda çok bir değişiklik olmadı. Hala bekarım. Benim oradaki yaşama kararım oyunculukla alakalıydı." dedi. Güzel işler yapmaya devam etmek istediğini söyleyen oyuncu "İnce eleyip sık dokuyorum. Geçmişteki işlerimle aynı kalitede bir projede yer almak istiyorum." dedi. En çok kebap yemeği özlediğini söyleyen oyuncu "Gelir gelmez kebap yemeğe gidiyorum." dedi. 

Kenan Doğulu "Harika bir film oldu Beren'in filmi. Diziler harika gidiyor, filmler çok ses getiriyor Dünya çapında. Umarım müzikle de devamı gelecek. Benim de bazı projelerim var. Onların üstüne çalışıyorum. Ocak ve Mayıs ayları arasında yoğun bir tempo beni bekliyor müzikal anlamda." dedi. Çok konuşulan sahne fiyatları ile ilgili Doğulu "Her sene aynı muabbet oluyor. O rakamlar doğru değil. En azından benim adıma öyle. İnternette gördüğünüz her şeye inanmayın." dedi. 

Berk Oktay "Kız çocuğu deyince duygulanıyorum. Ben ağladım. Çağrı beni sakinleştirdi. Çok istiyordum. Her gün aşık olduğum kadından bir evladım olsun çok istiyordum. Kız çocuğunu da duyunca daha da farklı heyecanlandım. Tepemden indirmeyeceğim onu." derken Yıldız Çağrı Atiksoy "Kız erkek ayırt etmeyiz, sağlıklı olsun ama gönlümüzde hep kız çocuk vardı. Allah gönlümüze göre verdi. Henüz hazırlıklara başlamadık. 2 ay sonra başlarız." dedi. 

Oyuncu Gökçe Bahadır’da geceye katılanlar arasındaydı. Bahadır, “Setten çıkıp koştur koştur geldim. Geceye belki de en hızlı ben haırlandım. Beş dakika falan sürdü. Apar topar giyindim. Saçım makyajım ve buradayım."dedi. 

Yoğun bir şekilde sette çalıştığını söyleyen oyuncu "Setlerden fırsat buldukça da sahne alıyorum. Bir single çalışmamız var. Her an çıkarabiliriz." dedi. Geceye yalnız katılan oyuncu eşinin konseri olduğu için katılamadığını dile getirdi. Sosyal medyada çıkan fotoğraflarına ‘estetik harikası’ yorumlarının hatırlatılması üzerine ise Bahadır, “Kadın kendini hissettiği yaşta, hissettiği yerde güzeldir." dedi.

Komedyen Doğu Demirkol geceye sevgilisi Ayşe Kırca ile katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirkol "Yılın komedyeni ödülünü alacaktım ama 5 yıl geçmesi gerekiyormuş. Bende Özgür abiyi kıramadım geldim. Ben ödülü alalı 3 yıl oldu. Yeni ödülü almama 2 yıl daha var." dedi. Yeni filmi olan Yaşam Koçu’nun çekimlerinin bittiğini söyleyen oyuncu "İş biraz uzun oldu. Biraz şakalardan, biraz diğer konulardan feragat edeceğiz." dedi.

Oyuncu Melisa Döngel geceye adının sürekli aşk dedikodularına karıştığı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan ile katıldı. Gazetecilerin "Sizi sürekli yan yana görüyoruz. Yeni bir ilişki başladı mı? Yoksa sadece arkadaş mısınız?” Sorusuna Döngel "Daha başka bir gece de daha müsait bir zamanda bunu konuşuruz. Bu özel gece de konuşmayalım." dedi.

"BİR ÇOCUK BANA YETER"

Teoman "Annemden çok sizleri görüyorum, artık sizleri kırmamaya çalışıyorum, afra tafra yapan sanatçı olmak istemiyorum." derken muhabirlerin 'Tekrar çocuk yapmayı yada evlenmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna "Bir çocuk bana yeter, tekrar çocuk yapma gibi bir niyetim yok.' diyerek cevap verdi. 

İşte GQ Türkiye “Men Of The Year 2023” gecesinde ödül alan diğer isimler:

-Yılın Yükselen Erkek Oyuncusu: Yiğit Koçak

-Yılın Yükselen Kadın Oyuncusu: Şifanur Gül

-Yılın Şefi: Can Aras

-Yılın Moda Tasarımcısı: Merve Abedan

-Yılın Hype'ı: KÖFN

-Yılın İlham Veren Kadınları: Filenin Sultanları

-10. Yıl Özel İkon: Burak Özçivit

-Yılın Sporcusu: Mauro İcardi

-Yılın Göz Alıcı Başarı: Zengin Mutfağı

-Yılın Komedi İnsanı: Ata Demirer

-Zamansızlık ödülü: Teoman

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde