Ağar PD'ye konuştu: 'Erol Erkan'la teyze çocuğu' iddiasını yalanladı  

Ağar PD'ye konuştu: 'Erol Erkan'la teyze çocuğu' iddiasını yalanladı  

Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan'ın teyzesinin oğlu olduğu iddia edilen Mehmet Ağar PD'ye konuştu:

Ağar PD'ye konuştu: 'Erol Erkan'la teyze çocuğu' iddiasını yalanladı  
16px
24px
23.01.2024 11:47
ABONE OLgoogle

PD ÖZEL HABER

"HANGİ YALANA NASIL CEVAP VERECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK"

Gazeteci Erk Acarer, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'la ilgili dün gece X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda Erkan'ın babası Erol Erkan'la ilgili şu iddialarda bulundu: "Dönelim baba Erol Erkan'a kendisi çok tanıdık bir kişinin yakın akrabası. Belki de önüne gelene ayar verip, merkez bankasında adam tokatlama iddialarına da buradan bakmalı. Belki de aileden geliyor. Kod Elazığ. Erol Erkan, Mehmet Ağar'ın teyzesinin oğlu. Acaba kredilerde aile üyelerine Merkez Bankası ayrıcalığı olur mu" dedi.                                       

"HEMŞEHRİLİK DIŞINDA BİR BAĞIMIZ YOK"                                                                       

Mehmet Ağar, bu iddialarla ilgili PD’ye konuştu: MB Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan ile teyze çocukları olduğu iddiasını yalanlayan Mehmet Ağar, “Kendileri ile hemşehrilik bağı (elazığ) dışında herhangi bir bağımız yok. Eğer böyle bir akrabalık bağımız da olsaydı, gurur duyardık. Maalesef sosyal medyada hangi yalanlara nasıl cevap vereceğimizi bilemez hale geldik" dedi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde