Ve Erhan Çelik resmen açıkladı: Boşanıyoruz

Ve Erhan Çelik resmen açıkladı: Boşanıyoruz

2014 yılında Şirince'de hayatlarını birleştiren Erhan Çelik ile Gülben Ergen boşanıyor.

Ve Erhan Çelik resmen açıkladı: Boşanıyoruz
16px
24px
18.11.2016 17:24
ABONE OLgoogle

Oğulları Atlas, Ares ve Güney'in babası Mustafa Erdoğan'la 7 yıllık evliliğinin ardından Nisan 2012'de ayrılan Gülben Ergen televizyoncu Erhan Çelik'le 2014 yılında evlenmişti.
 
Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programında bu sabah Gülben Ergen ve Erhan Çelik'le ilgili bir iddia ortaya atıldı. Gülben Ergen ve Erhan Çelik çiftinin boşanmanın eşiğine geldikleri, evliliklerinin çatırdadığı iddia edildi.

İkilinin evde çıkan büyük kavgadan sonra bu kararı aldıkları, Ehan Çelik'in kavga sonrası evi terk ettiği de iddia edildi.
 
Gülben Ergen bu iddiaların ardından programa yaptığı açıklamada bunun cevabını daha sonra vereceğini açıkladı: "Çocukların ara tatilleri var, Amerika'ya gidiyoruz. Cevap hakkımı döndüğümde kullanmak istiyorum".

Resmi açıklama ise Erhan Çelik'ten geldi. Erhan Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Boşanma davası açtım" dedi.

Erhan Çelik'in açıklaması şöyle: "Bugün çıkan haberlerle ilgili doğru bilgiyi birinci elden alabilmeniz adına aşağıdaki duyuruyu sizinle paylaşmak istedim.

Kendisine büyük sevgi ve sadakatle bağlı olduğum Sayın Gülben Ergen hanımefendi ile güzel başlayan evliliğimizi son dönemde bir hayli yıprattık ve tükettik. Bu nedenle doğru tercihin yollarımızı ayırmak olduğunu düşünüyorum. Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvurumu yaparak boşanma davası açtım. Her ikimizin yolunun hayırlı ve açık olmasını diliyorum."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde