İlk kez Patronlar Dünyası'na konuştu 

İlk kez Patronlar Dünyası'na konuştu 

"60 yaşına kadar CHP'ye oy verdim, hep modum kırıldı. Bu sene kazananın yanındayım. Bari ben de sevineyim" diyerek Erdoğan'a oy vereceğini açıklayan ünlü modacı Zeynep Tunuslu, hislerini Patronlar Dünyası'na anlattı. "En çok seçimlerde olay çıkmadığı, sonra da ilk kez kazandığım için mutluyum" dedi.

İlk kez Patronlar Dünyası'na konuştu 
16px
24px
15.05.2023 13:06
ABONE OLgoogle

Toygun ATİLLA 

Zeynep Tunuslu’ya sorduk, "Seçimden kısa bir süre önce çektiğiniz videoda "60 yaşına kadar CHP'ye oy veriyorum, bu sefer kazanmak istiyorum ilk kez AKP'ye oy vereceğim' demiştiniz. İlk defa kazandınız. Ne hissediyorsunuz?" Gülerek yanıtladı bizi; “Mutluyum elbette. Öncelikle seçimlerin demokrasi şöleni içinde ve kimsenin burnunun kanamadan sonuçlanması sevindirici. En çok seçimlerde olay çıkmadığı, sonra da ilk kez kazandığım için mutluyum" dedi. 

"TAYYİP BEY, EŞİM HASTANEDEYKEN BİZİ ZİYARET ETTİ"
Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk kez eşi Uzay Heparı kaza geçirdikten sonra hastanede yatarken tanıdığını anlatan Tunuslu, "Tayyip Bey'i ilk kez 1994'te eşim hastanede yatarken tanıdım. O süreçte hastaneye ziyaretimize geldi ve bana 'Sizin için ne yapabilirsem aramanız yeterli' dedi. Ben o gün bana olan insani bakışını hiç unutmadım. Ama kendisine ve AKP'ye bugüne kadar hiç oy vermedim. Alıştığımız partiye, CHP'ye oy verdik. Bu kez düşündüm. Hayatımda bir kez kazanana oy vereyim diye. Tayyip Bey kazandı. Mutluyum" dedi. 

"İKİNCİ TURDA DA DESTEKLEYECEĞİM"
İlk sonuçlara göre seçimin ikinci tura kalacak gibi görünmesiyle ilgili de Tunuslu, "Gerçi ikinci tura kaldığı söyleniyor ama Tayyip Bey buradan da birinci olarak çıktı. Eğer ikinci tura kalırsa da destekleyeceğim. Tüm bunlardan bağımsız olarak demokrasinin kazanması ve birbirlerimizin fikirlerine saygı göstermemiz gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. 

"60 YAŞINA KADAR CHP'YE VERDİM AMA BU KEZ TAYYİP BEY'E VERECEĞİM"
Seçim öncesi sonhavadis.com'a özel kısa bir video yayınlayan Zeynep Tunuslu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini duyurarak "Arkadaşlar, yarın çok önemli bir gün. Biliyorsunuz seçim var. Ben 60 yaşına kadar her seçimde CHP'ye oy verdim, hep modum kırıldı. Bu sene kazananın yanındayım. Tayyip Bey'e vereceğim. Çünkü o kazanacak. Bari ben de sevineyim" ifadelerini kullanmıştı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde